Cristiano_7_17 sevgili kardesim hangi programlari kullanion vede bunlari pro evo 6'nin neresine atacam biraz yardim edersen sevinirim!!! FORZA _M e E r t y z_
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: KRALofUNITED sevgili kardesim hangi programlari kullanion vede bunlari pro evo 6'nin neresine atacam biraz yardim edersen sevinirim!!! FORZA _M e E r t y z_ Bunları Photoshop Programından Yapıyor;) Pes 6da Nereye Koyacağını Malesef Bilmiyorum:(
Cristiano_7_17 oke. emegine saglik bide basarilar oss icin. bilmem gectimi zamani, ben Turkiyede olmadigim icin bilmiyom walla!
LaTif_De_Davids bunları nasıl indircezzz abi yaa indirlmiormuu merrtt abi cwp :: heemn yayınlasan diorum çok lazuımmmm özelikkle bankasya 1lig
LaTif_De_Davids MERT abi bana meselan çarşı pankrtının yerine NEFER yazarmısın siyah kırmısı olsun : nefer,kızılcıklı,ayder altes bunalrı yapsan yeter beklioruz yaaprmısın peki: cwp:D:D:D
we7 Buda Benden Taraftar Grupları Logoları İçin Yardım Edebilirim Mertyz Pm den Msnini Verirsen... çArşı UltrAslan Kızılcıklı Karşıyaka