_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon çalışmaların çok güzel, eline sağlık... Saol kardeşim ;)
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: bulkane Bunlar da çok güzel.Eline sağlık. Saolasın :) Beğenmene sevindim.
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: Zombi3 Ali Farklı Kaydet Olmuyor Mert Ona Göre ;) Ali kardeşim tam olarak ne dediğini anlayamadım kusra bakma.Logoları mı indiremedin? Yoksa oyuna mı ekliyemedin? Çözemedim :D :D
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: KRALofUNITED yani bu adam bu isler icin yaratilmis Diom kimse inanmiyo!! helal sana be! Eyvallah kardeş! Sağolasın :)
_M e E r t y z_ Arkadaşlar ÖSS nedeniyle bir süre PES'ten uzak kalıcam.Bu süre zarfında ilgilendiğim konularda yardımcı olamadığım arkadaşlar umarım anlayışla karşılar... Son çalışmam "Bank Asya 1. Lig" logoları ;
canavar264 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Arkadaşlar ÖSS nedeniyle bir süre PES'ten uzak kalıcam.Bu süre zarfında ilgilendiğim konularda yardımcı olamadığım arkadaşlar umarım anlayışla karşılar... Son çalışmam Bank Asya 1. Lig logoları ; Gerçekten bu işte çok başarılısın........ Seni tebrik ediyorum..... Dilerim Allah'tan ÖSS'de de başarılı olursun....... Sana iyi çalışmalar.....
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: Quaresma7_ İnş Pes 08 olanınıda yaparsın ne diyeyim harika! Eywallah ;)
_M e E r t y z_ **Bu çoookk ufak biraz kaliteli olsun istiosan daha büyük bşey bulmalısın boyutları enn kötü 128*128 olmalı**