Ya anlamadım nası oldu o. Çok kötü oynadık. Şimdi de Gençler le 1-1 kaldım :confused: Galiba taktik deiştirme zamanı...
DERBİYE DOĞRU: GALATASARAY & BEŞİKTAŞ...
Müthiş derbiye saatler kaldı. Galatasaray ve Beşiktaş şu anda ısınıyorlar! Galatasaray'da Eduardo ve Jovetic sakat; Hasan Şaş kart cezalısı. Bakalım gülen taraf kim olacak!
MÜTHİŞ DERBİ GALATASARAY'IN...
Galatasaray, baştan sona çekişmeli geçen bu derbide gülen taraf oldu. Maçın adamı ise 2 gol atan yeni Aslan Gökhan Ünal oldu...

BAYERN'DEN İNANILMAZ TEKLİF!!!
Bayern Munich, Galatasaray'lı Arda için 24 ay vade ile 5M £ , bir dahaki satışın %20 si ve José Sosa'yı verdi. Galatasaray ise, yabancı kontenjanı bulunmadığını, bir oyuncusunu çıkarmak zorunda olacağını ve bunun için de 24 ay vade yerine nakit 5M£ istedi...
ARDA KALIYOR
Sertaç Argat:"Yabancı kontenjanımı doldurmama gerek yok; zaten benim bir süperstarım var ve onu kimselere vermem!"dedi.
BU KADAR!!!
No Comment ;)

ÜMİT ÇOK FORMSUZ. YAŞI DA İLERLEDİ. SİZCE PARA EDERKEN SATSAM MI???
ŞL'DE KURALAR ÇEKİLDİ...
TÜRK TAKIMLARININ GRUPLARI:
Grup D
Arsenal
Villareal
Ajax
Beşiktaş
Grup G
Liverpool
Sporting CP
Galatasaray
CFR Cluj
SÜPER KUPA 2. KEZ GALATASARAY'IN...

Galatasaray Lyon'u 2-0 yenerek UEFA Super Kupa'yı almaya hak kazanıyor.
Galatasaray'ın ilk golü formda isim Gökhan'dan, ikincisi ise geçen sene Galatasaray'a çok katkı sağlayan Ümit'ten geldi.
Bu kupanın sevinciyle tüm Türkiye sokaklara döküldü. Bu arada ilginç istatistikler de dikkat çekiyor.
Galatasaray oynadığı 2 UEFA ve 2 UEFA Süper Kupa finalinden de galip ayrıldı! Ayrıca Galatasaray'ın UEFA finalinde yendiği Fiorentina'da oynayan Balzaretti sezon öncesi Lyon'a transfer olmuştu. Ama bu oyuncu Lyon formasıyla da Galatasaray'ımızı malup edemedi...