Orjinal Mesajı Yazan: crdsa
Sana Aaritalo'nun forvette coştuğunu hatırlatayım. Bence onu forvette oynat.
Aaritalo forvette iyi ama Nonda - Ümit de iyi:D
Hiçbirinden vazgeçemiyorum sağ açıkta iyi oynuyo şimdilik ama yine de önerim için sağol.
27. HAFTA

10 kişi kalınca zorlandık. Sırada Fener rövanş maçı ve Liverpool deplasmanı var :( Fener maçına Aaritalo ve Nonda yok:(
VE FİNALİN ADI : GALATASARAY - TRABZONSPOR...
Galatasaray zorlu geçen ve normal süresi 0-0 biten Fenerbahçe maçından Piatti'nin golüyle 1-0 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum ama özel tebrik tabi ki Piatti'ye. Genç yıldızım kiradan döndü ve takımla ilk maçları olmasına rağmen Lincoln'ün görevini harika yapıyor.
28. HAFTA - AARITALO SHOW!!!

Aaritalo bu performansından sonra mikrofonlarımıza şöyle konuştu: "Teknik direktörüm benim forvette oynamamı istedi ve görevim olarak goller attım. Bu performansımı beni forvette oynatmasını teknik direktörüme öneren SCN.com üyelerinden crdsa takma isimli Ozan'a armağan ediyorum ;)"
SIRADAKİ : LİVERPOOL
Galatasaray, deplasmana; Anfield Road'a gidiyor. Daha önce orada elinden kaçırdığı:D Liverpool'u yeneceğine inancımız tam!

Biz daha baskılı oynadık; ama kalecileri izin vermedi. Fark yeriz diye gittim ama galiba ASY'de final vizesini alırım gibi...
ASLAN AVRUPA YORGUNU!
GS 0 - 0 GB
Kalecileri milli oldu yine :mad: Yorum yook!
LİVERPOOL İSTANBUL'DA!!!
Yarı final 2. maçında Galatasaray ile karşılaşacak Liverpool'lu futbolcular İstanbul'a geldiler. Takım kampa girmek üzere otele doğru yola çıktı.

VE GALATASARAY FİNALDE!!!
ALİ SAMİ YEN'de gol sesi çıkmayınca Galatasaray finale yükseldi. Bu aynı zamanda klüp tarihindeki 2. UEFA finali. Finaldeki rakip: Arsenal'i eleyen Fiorentina...

30. HAFTA
Ankaraspor 0 - 2 GALATASARAY
TÜRKİYE KUPASI GALATASARAY'IN
Normal süresi 0-0 sona eren maçın uzatmalarında da gol olmayınca maç penaltılara kaldı. Orkun 3 penaltı çıkarınca Galatasaray kupaya sahip oldu!
ŞAM-Pİ-YON...
Galatasaray ligin bitimine 2 hafta kala rakiplerinden 2 maç eksik ve 9 puan farkla şampiyonluğu garantiledi.

GS 2 - 0 G.B. OFTAŞ
UEFA 8 YIL SONRA TEKRAR TÜRKİYE'DE...

Galatasaray UEFA Kupası final karşılaşmasında Fiorentina'yı 4-3 yenerek kupaya sahip oldu. Maça damgasını vuran; frikikten galibiyet golünü de getiren Lincoln oldu.