_Mokoena_ Nuevo Mestalla'da resmen futbol dersi verdik Barça'ya... Bu fark çok iyi oldu. Şampiyonluk yarışında da 1 adım öne geçtim...
_Mokoena_ 1 maç kaldı. Shaktar Nuevo Mestalla'ya gelecek... Bu arada Nuevo Mestalla (Yeni Mestalla) 75.000 kapasiteli yeni stadım;)
_Mokoena_ KUPADA: Universidad LP 0 - 4 Valencia LİGDE: Valencia 2 - 1 Murcia ŞL GRUP KARŞILAŞMASI: David Villa 3 - 1 Shakhtar:D Ne diyebilirim ki! 6'da 6;) 15. HAFTA Zayıf rakibimizi farklı geçtik.
_Mokoena_ Yorumlarınız için teşekkürler. O Barça maçını ben de anlamadım... Bu güzel performans ödülsüz de kalmadı tabi;) AVRUPA'da YILIN OYUNCULARI 17. HAFTA 18. HAFTA VALLADOLID 0 - 1 VALENCIA
How.44 Süper kariyer,harika devam ediyor...Avrupa Karması=Valencia olmuş:).. Başarılar,kolay gelsin..
How.44 aaa FM 06 daki bomba adamımdı fernandez..dortmund'da mıydı ben mi dortmund'a aldım hatırlayamayacağım ama:) dortmund'da matias fernandezle çok iyi işler yaptığımı hatırlıyorum..:) Bi de Cardenas vardı..2008'de ne alemde kadrosuna katan oynayan var mı ki?..