maçlara kaldığım yerden devam edeyim.
bolton karşısında kaleciyi geçmekte ne kadar zorlansak ta kazanmayı bildik.

lig kupası 4. tur maçında zorlu Portsmouth takımını deplasmanda saf dışı bıraktık.

derbi maçta kendi sahamda karşılaştığım Tottenham takımını yenerek taraftarları sevince boğduk :)

şampiyonlar ligi maçında paris deplasmanından golsüz beraberlikle döndüm.bu maçta yedek oyuncularla başlamak istedim ligdeki maç trafiğini düşünerek.

manuyu oldtrafford'a gömen m.city'yi sahasında yenebildik.zorlu bir maçtı maçın başında bulduğumuz gol yetti.

preston maçına tamamıyla yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktım.beni utandırmadılar :)

prestondan sonraki rakibim yine ligin son sıralarındaki Cardiff idi.zorlanmadım.

şampiyonlar liginde 1. tura yükselmeyi garantilediğim maç Heerenveen maçı oldu.

bu defa ligde karşılaştığım Portsmouth takımına yenilmekten kurtulamadım.rakip maçın başında bulduğu 2 golle maçı götürdü,takımım ise resmen kaleciyi dövdü ancak sadece 1 gol bulabildik :( (20 şut-14 isabet-1 gol)

açıkçası bu yenilgi liderlik yarışında bana büyük bir darbe oldu.tam da Manu'yu geçmiş Chelseayla aynı puana gelmiştim.
şampiyonlar liginde kendi sahasında bozguna uğrattığım kayserisporu kendi sahamda ağırladım.bu defa dostane bir maç oldu,puanlar paylaşıldı.

bu sonuçla gruptaki sıralamalar belli oldu 
kendi seyircim önünde oynadığım bir diğer derbi maçta ise rakibim West Ham'ı son 10 dakikadaki oyunumla bozguna uğrattım.