Ve The Gunners Lig Kupasını kaldırıyor.

birçok önemli oyuncusunun eksikliğine,geçmişte yaşanmış olan onca yenilgiye ve otoritelerin tümünün Premier Lig lideri Chelsea takımını favori göstermesine rağmen,Arsenal takımı rakibini sahadan adeta silerek ezici bir galibiyetle kupayı kazanmasını bildi.
maç sonunda Londra sokakları oyuncularını karşılamak isteyen taraftarlarca dolduruldu :P

Kupa töreni sonrasında kendisine uzatılan mikrofonlara konuşan menajer Caner Kader:"Gerçekten inanılmaz mutluyum.takımım ile çıktığım ilk resmi maçta yenildiğimiz Chelsea takımını yenmeyi,hem de lig kupası finalinde yenmeyi çok istiyorduk.beklemediğimiz sakatlıklar oldu,ancak ben oyuncularımın hepsine güveniyordum ve bunu kendilerine de söyledim.taktiğimi eksiksiz uyguladıkları sürece yenemeyecekleri takım olmadığını söyledim.bu güvenimi boşa çıkarmadıkları için hepsine çok çok teşekkür ediyorum.bu kupa bir başlangıçtı,emin olsunlar ki böyle yürekli oynadığımız sürece arkası da gelecek.herkese çok teşekkür ediyorum."dedi.
Maçı yorumlayan Arsenal'in efsanevi oyuncusu T.Hanry ise,Caner Kader'in gerçekten çok büyük bir menajer olduğunu,kendisiyle birlikte çalışamadığı için çok üzgün olduğunu ve şu anda kadroda bulunan bütün oyuncuların çok şanslı olduklarını belirtti
Not:Ne yazdım ama :P
Not-2:Maçı rapidledim isteyen izleyebilir. http://rapidshare.com/files/85423780/Arsenal_v_Chelsea.rar.html
kariyerimin 8.0.1 versiyonunda olduğunu belirteyim.8.0.0 versiyonunda 1-0 mağlup olduğum çıkmış.haberiniz olsun.zaferime gölge düşmesin yani bildireyim :D