sözleşme yenilemeyen,Uefa kupası son şampiyonu Kayserispor'un teknik menajeri Caner Kader hakkında,basında Real Madrid veya Chelsea takımlarının yeni menajeri olacağı konusunda değişik spekülasyonlar çıktı.ancak bu kulüpler menajerleriyle sözleşme yenileyerek bunların tamamen basının uydurması haberler olduğunu bildirmiş oldular.

menajer Caner Kader'e basının sözleşme yenileyip yenilemeyeceği sorulduğunda,menajerin açıklaması şu oldu:"şimdiye kadar Kayserispor'a verebileceğimin en iyisini verdiğimi düşünüyorum ve kariyerimin bundan sonraki kısmını yurt dışında türkiye süper liginden daha büyük bir ligde sürdürmek istiyorum.Kayserispor'a kazandırmış olduğum 5 Türkiye Süper Ligi,4 Fortis Türkiye Kupası ve son olarak kazandığımız UEFA kupasının benim bu kulüpte neler yapmış olduğumun bir kanıtı olduğunu düşünüyorum.bıraktığım bu noktada yerime gelecek olan menajer arkadaşımın son TSL,Türkiye Kupası ve UEFA şampiyonluğu ünvanlarının tesadüfi olmadığını ispatlamak için takımı daha da ileriye götüreceğinden şüphem yok.Kayserispor camiası ve Kayseri halkının bu takıma sahip çıkmasını can-ı gönülden istiyorum.en başta bulunduğumuz güne kadar takımdan desteğini esirgemeyen taraftarımıza,başkan Recep Mamur'a,birlikte mesai harcadığım futbolcusundan masörüne bütün herkese teşekkürü bir borç bilirim."
bu açıklamaları yaparken menajer Caner Kader'in gözlerinin dolduğu gözlendi.
Caner Kader'in kariyerini nerede sürdüreceği ise şu anda belirsizliğini sürdürüyor.

Kayserispor resmi sitesinden menajer Caner Kader'e teşekkür yazısı.

Son Dakika:Caner Kader'in son UEFA Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Premier Ligi Şampiyonu Arsenal ile görüşmeler yaptığı öğrenildi.