tekrar merhaba arkadaşlar.arka arkaya maç yapmaktan buraya yazmak pek nasip olmuyor.biraz üşeniyorum da diyebilirim açıkçası :P
sezon başında f.bahçe ile birlikte şampiyonluğun favorisi olarak gösterildim.ilk yarıyı tamamladığım zaman anladım ki ligde favori gösterildiğiniz zaman rakiplerin sana karşı oyun tarzı değişik oluyo.sadece ve sadece beraberliği yeterli gören takımlarla karşı karşıya kaldığımı söyleyebilirim.maç boyunca hiçbirşey yapmayan rakiplerim ben gol attıktan sonra deliler gibi saldırıp gol attıktan sonra direk defansa çekiliyorlar.bu yüzden bir kaç puan kaybı yaşadığımı söyleyebilirim.

sezon başında takıma katılan u.bayraktar,r.castelen,m.özil ve büyük uğraşlar sonucu takıma tekrar kazandırdığım m.topuz(tam 17 M euro verdim) takıma gerçekten de güç kattılar.ayrıca antrenör kadromda da değişikliğe gittim

yönetime yaptığım baskılar sonucu altyapı ve üst takım antrenman sahaları ligin en iyisi konumuna getirildi.hatta tesislerin ismini Caner Kader Spor Tesisleri koymak istediler kulüp herşeyden önce gelir diyerek reddettim :)
del pieroyu yardımcılığıma getirmek açıkçası takımım açısından çok iyi oldu çünkü futbola bakış açılarımız çok benziyor.
amacım olan şampiyonlar liginde başarı için bir sene daha bekleyeceğimi üzülerek söylüyorum.şanssız puan kayıpları yaşadık.2.lik için tek rakibim olan s.moskova ile içeride berabere kalıp dışarıda son dakikalarda gelen golle yenildikten sonra zaten şansı kaçırmıştım.
ilk yarı sonunda eksikliğini gördüğüm birkaç noktaya transfer yapma gereği duydum.defansımda yaşadığım büyük gediklerden sora para çok nasıl olsa har vurup harman savurdum misali kendimce yüksek nitelikli oyuncuları kadroma kattım.bu arada sözleşmesi bitmeye yaklaşan c.erkin de karoya katıldı(tuncay yaşlanmaya başladı artık)
fransız futbolunun yeni yıldızlarından frederic duplus FC Sochaux takımından 11M euro gibi bir maliyete kayserspor takımına kazandırıldı.kendisinin ilerleyen yıllarda kayserispor takımına başarılar kazandıracağına dair inancım sonsuz.
p.ferrari adından anlaşılacağı üzre hızıyla etkili olan bir sağ kanat oyuncusu.açıkçası süretli ve tecrübeli bir sağ kanada ihtiyacım vardı.aldığım hiçbir oyuncu(k.zengin,muslu,ufukhan gibi)
kadroda şişkinlik olmaması amacıyla birkaç oyuncuyla da yollarımı ayırdım.kendilerine,özellikle de muslu ve bisevac'a,kulübümüze yaptıkları katkılardan dolayı teşekkürlerimizi borç biliriz :)

şampiyonlar liginde 3. olup uefaya kaldıktan sonra hedefimizi artık avrupada bir kupa sahibi olma yönüne çevirdik.kuralar çekildikten sonra çeyrek final yolunun açık olduğu gün gibi aşikardı.ilk rakip yunan ekibi Panathinaikostu.tabi ki korkutan tek takım manu'dan başkası değil.ayrıca kupadaki diğer temsilcimiz bjk ise zor bir dörtlünün arasında umarım başarıyla çıkar bu eşleşmelerden.
bu arada avrupa kupalarındaki diğer bir temsilcimiz fenerbahçe ise şampiyonlar liginde bir üst tura yükselerek 2.turda ingiltere ekibi arsenal ile eşleşti.
tabi ki gelecek sezon için de çalışmalarımız bitmiyor.takımın belkemiklerinden eduardonun türk vatandaşlığını alması beklenirken,yerine açılacak yabancı oyuncu boşluğunu kaleci mevkiine yapılacak bir kaliteli oyuncu transferi ile doldurmayı düşünüyorum.