ligde ise yolumuza doludizgin gitmeye devam ediyoruz.ankaraspor karşısında rahat bir galibiyet aldık.

türkiye kupasında karşılaştığım bjk takımını deplasmandaki ilk ayakta rahat yendim.

ligde kayseriye yan bakanın vay haline :)

serkan kırıntılının iyice gözüme girdiği ve gelecek sezonki kayserisporun kalecisi olduğunu düşünğüm maçta konyasporu 3-2 yenebildim(17şut-12 isabet)

UEFA kupası çeyrek final ilk maçında sevillayı kayseride 2-1 yenebildim ancak 2. maçın zor geçeceğini umuyorum.

ligde en büyük rakibimle deplasmanda yaptığım maçı kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir yol katettim.

Uefa kupasında ilk maçta yenerek avantaj elde ettiğim sevillayı kendi sahasında devirerek kupaya ne kadar sıkı sarıldığımızı gösterdik.sıradaki rakip AC Milan :(

kupada ilk maçta elde ettiğim avantajı korudum ve bjkyı da eledim.

Uefa kupası yarı final ilk maçında sansiroda avantajlı bir skor daha

sansiroda yenemediğimiz milanı kayseriden eli boş gönderdik.KAYSERİSPOR UEFA FİNALİNDE :D

bu arada goitom takımı sırtlamaya başladı.jo ve g.ünalı sattığıma kesinlikle pişman değilim,daha iyi bir forvet ikilisi yakaladım.
kupada deplasmanda yendiğim bjkyı ligde deplasmanda formda golcüm goitomun golüyle yine yendim.

türkiye kupası finalinde olimpiyat stadında 80589 kişinin izlediği maçta konyasporu yenerek kupayı tekrar müzemize taşıdık.