İşte Olay RÖportaj...
Spiker.:Merhaba Bizleri kabul ettiginiz için Teşekkür ederiz.
Numan Koca.:Ben tesekkür ederim.
Spiker.:Öncelikle takımınız hakkında bazı sorular sormak istiyoruz takımınız zor bi dönemden geçiyor puan tablosunda gerilere düştünüz bu konu hakkında fikirlerinizi alabilirmiyiz.
Numan Koca.:Takımım su anki yerini haketmiyor diyebilirim.Biraz sanssızlık birazda beceriksizlikten dolayı bu durumdayız ancak son 2 3 haftadaki formumuzdan memnunum.
Spiker.:Anlıyorum Gerçektende gözle görülür bi düzelme sözkonusu Peki Transfer Numan Koca.:Yapmayı düşünüyormusunuz Hangi oyuncularla Görüşüyorsunuz._?
Numan Koca.:Su an isim vermem dogru olmaz ancak bir defans oyuncusu almayı düsünüyoruz.
Spiker.:Peki Bize bize Numan Koca'dan Bahsedermisiniz Nerden geldi daha önce neler yaptı açıklarmısınız_?
Numan Koca.:Öncelikle kariyerime Ankaragücü nde basladım.Orada yaptıgım islerden sonra Türkiye nin büyük klübü olan Galatasaray'a lig ve lig kupası kazandırdıktan sonra Porstmuth'un basına qectim.Daha sonra A.Madrid'den reddedilemez bir teklif aldım ve suan burdayım
Spiker.:Gerçekten Güzel bi kariyeriniz var Türkiyede Takım çalıştırmanın zor oldugunu biliyoruz Siz bunu başarmışsınız Tebrik ederim.Peki Sizinle birlikte Büyük takımların başına geçen 2 türk teknik direktör daha var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz_?
Numan Koca.:Kısacası bu olaya bende cok sevindim,cünkü Türk menajerlerde yabancılar kadar iyiler.Zaten Fatih Kiris hocanın neler yaptıgı ortada.Aynı sekilde Eren Bilveran'ı da cok basarılı buluyorum
Spiker.:İspanyada Türkler Fırtına gibi esiyor gerçekten.Peki Atletico Madride Geri dönelim Takım İçersinde Uyum nasıl Antremanlarda Oyuncularınızla dialogunuz nasıl biraz bahsedermisiniz_?
Numan Koca.:Oyuncularımla aram cok iyi diyebilirim.Bende genc bi hoca olarak onları anlıyor ve dinliyorum.Yanlız takımda disipline cok önem veriyorum ve zaten oyuncularımda nasıl davranmaları qerektigini biliyorlar.Kısacası takımda ortam cok iyi
Spiker.:En çok merak edilen konuya gelelim.SüperStar oyuncunuz Sergio Agüero'nun Takımdan Ayrılacagı yönündeki Haberlere ne diyosunuz peki_?
Numan Koca.:Sergio'nun neler hissettigini anlayabiliyorum.Oda her oyuncu gibi daha büyük klüblerde oynamak istiyor ancak Atletico'da yapması qereken isler oldugununda farkında.O yuzden simdilik boyle birsey söz konusu olamaz.
Spiker.:Dilerimki Erkenden Ayrılmaz Sizden.Önümüzde önemli Bi UEFA Kupası maçı var o maç hakkında ne diyorsunuz.Esas sorum UEFA'dan elenmeniz halinde takımdaki Kredinizin Bitecegi yönünde Haberler Dolanıyor bunlara yorumunuz nedir?
Numan Koca.:Onlar sadece medyanın abartması diyebilirim.Bu takımda daha yapcagım cok seyler var.Gelelim Uefa'ya.Bildiginiz gibi Uefa da Bolton'la eslestik.Ben bu elemede oyuncularıma cok güveniyorum ve turu gececegimize inanıyorum.Uefa'da yarı final yada final neden olmasın??
Spiker.:Tabikide Haklısınız Atletico Güclü ve köklü bi ekip Başarabilir.Peki bize Yeni Transferleriniz Pandev ve Aaritalo'dan bahsedermisiniz _?
Numan Koca.:Biliyorsunuz Mika yı cogu klübün arasından kaptık,onu isteyen coktu cunku cok iyi bir oyuncu.Takımda suan icin uyum süreci yasıyor ve bunu atlatınca ne kadar iyi oldugunu sizlerde göreceksiniz.Pandev'e gelince o zaten kendini kanıtlamıs bir golcü,ilk baslarda sıkıntı yasadı biraz ama suanki formundan son derece memnunum.
Spiker.:En çok merak ettigimiz Bu yıl şuana Kadar unutamadıgınız bi anınız var mı_?
Numan Koca.:Bu yıl yasadıgım en güzel olay kendi sahamızda oynadıgımız Real Madrid macı diyebilirim.Süper oyunumuzla onları yenmek bana gercekten cok büyük mutluluk vermisti
Spiker.:Son olarak Lig Hakkında Fikirlerinizi almak istiyorum Size göre kim Şampiyon olacak_?
Numan Koca.:Su an icin konusmak erken olur.Belkide biz sampiyon olacagız ancak gerek kadro, gerekse oyunuyla sanki Barcelona'yı bir adım önde görüyorum ama yanlıs anlasılmasın,dedigim gibi bizde sampiyon olabiliriz Real Madrid'de,Valencia da.
Spiker.:Bize bu yogun programınızda vakit ayırdıgınız için çok teşekkür ederim.
Numan Koca.:Ben tesekkür ederim