ŞANLI_ Kesinlikle Jesus Navas adam 6 asissti geçemedi lanet olsun :D kanoute ve bojan 50 ye gol attı bu 2 usta golcülere rağmen ..
N20 Daniel Alves, C. Ronaldo, Messi, Ronaldinho, Ibrahimovic, Kaka, Puyol, Baptista ... :D 6 Sezondur yıldız alıp düşük paraya satmak gına geldi. Çok mu kötü davrandım çocuklara acaba :D
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: N20 Daniel Alves, C. Ronaldo, Messi, Ronaldinho, Ibrahimovic, Kaka, Puyol, Baptista ... :D 6 Sezondur yıldız alıp düşük paraya satmak gına geldi. Çok mu kötü davrandım çocuklara acaba :D Sanırım sorun senin taknik, oynayış biçimin vb de. Çünkü oyunun tüm yıldızlarını saymışsın:s
_extinction_ sanogo,wiese,owomoyela,daniel jensen , bunlardan bi sanogodan kurtulamadım,yerlerine sırasıyla marica ,enyeama ile aykut erçetin , uğur yıldırım , cihan soner i aldım...
torres26 vagner love aldım 10 gol atamadı adam satamadm sozlesmesı bttı gttı 25 mılyon ytl de bnde patladı:):D
_extinction_ diego bu sene yaratıo , 3maç 5 gol ile basladı , sonra yaklasık 20maçta bişi yapmadı ama güweniorm o'na daa onunla barça yı eleyecezz şampionlar liginde insallah
_extinction_ diego bu sene yaratıo , 3maç 5 gol ile basladı , sonra yaklasık 20maçta bişi yapmadı ama güweniorm o'na daa onunla barça yı eleyecezz şampionlar liginde insallah
quept jesus navas - valdez - raul - milito - messi - ronaldinho bunlar sanırım bnde hiç bişi yapmayan oyuncular bnmde forvette wagner love war adam harıka bnde aguero ile birlikte estiriyo :D
CrAyZ121 benim aldıgım adam sevilladan dani alves adam her mac oynuyo 7 ie hemde ama macta adı duyulmuyo ne asist ne pas ne kart ne gol rezil gibi onerdigim adam ise aguero inisli cıkıslı oynar ama sizi mutlu eder
mirach_06 Orjinal Mesajı Yazan: erkut121 benim aldıgım adam sevilladan dani alves adam her mac oynuyo 7 ie hemde ama macta adı duyulmuyo ne asist ne pas ne kart ne gol rezil gibi onerdigim adam ise aguero inisli cıkıslı oynar ama sizi mutlu eder olurmu ya dani alves harikadır. abartmıs gibi olmazsam mewkisinin en iyisi
White Albatros Orjinal Mesajı Yazan: XII Hayl kırıklığının önde gideni Vagner Love'dur adam 35milyon sayıp aldım hiçbir işe yaramıyor. bir kere o adamı sen niye 35 aldınki 13 geliyo sonra bende barcelonada çoşuyo adam senin taktiğinde veya adamı oynattığın yerde sorun vardır