_M e E r t y z_ Murat Şahin (Beşiktaş JK) | By Muhammed INNDIR SS için çok saol Ali.Bu arada flood yaptığım içinde özür diliyorum
Zombie Ali **Eyvallah Banada Lazımdı Bu Yüz Çalışması Yapanın Eline Sağlık :)** Yüz İlk Sayfaya Eklenmiştir..
_M e E r t y z_ Nouman21 adlı arkadaşın isteği üzerine bulduğum faceler: Sabri Sarıoğlu (Galatasaray) | By Foxsel INNDIR Orkun Uşak (Galatasaray) | By Ragıp "Facesmaniak" INNDIR
Zombie Ali Sağol Mert ! Yüzler İlk Sayfayı Eklenmiştir.. Konuyla Alâkası Yok Ama Süper Bi Font Paylaşımı Yapıcam :) by Tittomas 4shared
_M e E r t y z_ **Ali başka bi siteden tekrar upload edebilirmisin? Sanırım "S C N" server'ında bi problem var.**
serginho_20 beyler saolun font ve faceler gerçekten çok güzel yararlı bi konu açmıssınızda mertzy sen kendi konuna bi baksan güzel olucak ya kitserver bölümüne
ronaldo714 beyler skin colour 1,3ve4 olan faceleri oyuna ekliorum oyunda gözükmüyo ama skin 2 ye ekleyince oluyor nasıl düzeltebilirim yardım...
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: hhsdeco beyler skin colour 1,3ve4 olan faceleri oyuna ekliorum oyunda gözükmüyo ama skin 2 ye ekleyince oluyor nasıl düzeltebilirim yardım... Gerçekten ilginç bi sorun?
Zombie Ali Kitserver de Mi Oluyor Bu Olay ?? Orjinal Mesajı Yazan: yagizz Ali Abi Fontun Linki Bozuk Mu Acaba ?? Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Ali başka bi siteden tekrar upload edebilirmisin? Sanırım "S C N" server'ında bi problem var. Hallettim Beyler ;)
akhalil2007 teşekkür ederim face yapabienler bi yapabilirse ne mutlu bana bjkde bitek onlar kaldı gerisi tamam
Zombie Ali Orjinal Mesajı Yazan: akhalil2007 teşekkür ederim face yapabienler bi yapabilirse ne mutlu bana bjkde bitek onlar kaldı gerisi tamam Neler Kaldı Söylede Varsa Verelim :)
ronaldo714 zombie cok saol bide top we nasıl eklendiği lazım bende ne cok sey istiom demi:Dbana dkz den demiştin msn de anlatırsan sevinirimm
yagizz Orjinal Mesajı Yazan: Zombi3 Ali Kitserver de Mi Oluyor Bu Olay ?? Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: yagizz Ali Abi Fontun Linki Bozuk Mu Acaba ?? Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Ali başka bi siteden tekrar upload edebilirmisin? Sanırım "S C N" server'ında bi problem var. Ali Abi Denedim Yine Olmadı O 4Shared Yazan Yerden mi indircez....?