_M e E r t y z_ Zlatan Ibrahimovic (Inter FC) | by Leaizza INNDIR Tobias Linderoth (Galatasaray) | by Ume INNDIR
Zombie Ali Nani ve Anderson (Manchester United) | by Mystiq ! İNDİR Marcelo (R.Madrid) | by Mystiq ! İNDİR 1. Sayfaya Eklenmiştir..
yagiz36 ali abi yasin cakmak , ibrahim kas , mehmet topal ,cagrı yarkın ve serdar ozkan yaparmısın ....
_M e E r t y z_ Mehmet Topal (Galatasaray) | by Raven INNDIR Yasin Çakmak (Fenerbahçe) | by Raven INNDIR
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: Zombi3 Ali Rica Ederiz Değil mi Mert :D Evet kardeşim :) Bu arada istek üzerine bu face'yide ekledim. Serdar Özkan (Beşiktaş) | by Foxsel INNDIR
Zombie Ali Orjinal Mesajı Yazan: yagiz36 tekrar saolasınız.... bi de imkansız ama bulmanız belki bulursunuz gs den çağrı yarkın.... Maalesef Onun Facesi Yapılmadı :(
_M e E r t y z_ İbrahim Akın (Beşiktaş) | by Bjk Melo 151 INNDIR Serdar Kurtuluş (Beşiktaş) | by Bjk Melo 151 INNDIR
akhalil2007 Arkdaşlar benim beşiktaştan higuain,batuhan,kenan özer,ibrahim kaş ve murat şahinin facelerine ihtiyacım var eğer atarsanız beni sevindirirsiniz şimdiden teşekkürler
Zombie Ali Sadece Batuhan Var GEri Kalan Facelerin Hüçbiri Bende yok Sadece Murat Şahin Yapılmış Olabilir... Batuhan Karadeniz (Beşiktaş JK) | By foxsel İNDİR Yüzler 1.Sayfaya Eklenmiştir..
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: yagizz murat şahinde benim forumumda war Türkçe'mizi düzgün kullanalım.