Orjinal Mesajı Yazan: mmmsss
Açıkçası braga kariyerini düşünürken burada senin kariyerini gördüm ve deneyim dedim..3 sezon oynadım..şampiyon olamadım malesef ama ilk sene uefa çeyrek final ve prtakiz kupası,ikinci sezon şamp.liginde çeyrek ama kupasız,3 tede şamp çeyrek ve lig kupası..orada 3 büyük takımın hegemonyası var..bragaya genç takım kurmuştum yaş ortalamsı 22 olan ama çok zevkliydi..Başka takımlarda aklına gelirse bekliyorum..Adada oynamam gibime geliyor..Starndard liege nasıl alt sıra takımı deil ama merak ettim..
Keşke sen de koysaydın Braga kariyerini foruma..Şayet silmediysen kayıtlı oyununu upload etmeni rica edebilir miyim??
Standard'ı bilmiyorum çok fazla ama Braga'ya başlamadan önce,ona da şöyle bir bakmıştım.Bildiğğim kadarıyla Juventusla ve daha bir çok kulüple ikili anlaşması var,oralardan genç oyuncular kiralık olark gelebiliyor..Zaten Belçika'nın iyi kulüplerinden...Başka aklıma gelmiyor şu anda açıkçası...
Benim kafamda olan ve yapmak istediğim kariyerler var onları söyleyeyim,belki senin de kafana yatar..
1-Fransa ligi,Bordeaux ve ya Toulouse ( büyük ihtimalle Bordeaux)
2-Amerikan Ligi,draft varmış Amerika'da,enteresan geldi çok o yüzden Amerika'yı da denemek istiyorum..
3-Rusya Ligi,aşağı yukarı başabaş 5 takım varmış diye duydum..Heyecanlı olabilir...
4-Tamamıyla Asya liglerinin seçili olduğu bir kariyer..Çin,Hindistan,Japonya,Tayland vs. hepsi açık.En alttan en üste doğru yolculuk..Amaç Asya futbolunu geliştirmeye çalışmak ve ne kadar olabiliyor görmek..İyi oyuncular Asya takımlarına da gelmeye başlar mı belki de bir 20 yıl sonra.Yani çok çok uzun soluklu bir kariyer planı...