Sezo1905 Beğeniceğinizi umarak v3 ü çıkardım.Bu sefer tam yeşil çimler,diğerlerinde mavilik olduğu söyleniyordu.Eleştirilerinizi göze alarak daha yeşil yaptım.;) http://rapidshare.com/files/66512351/_im_v3.exe.html
hangmaneagle bu digerlerinden iyi gerçekten bir de birşey soracam şu next gen formaları sadece fb gs ye yapmıştın ya onu diğer formalara da uyarlamayı başardın mı
bbugdayci abi bunu kurduktan sonra her hangi bir dosya daha çalıştırmak gerekio mu acaba ? install bat fathbuilder tarzı çünkü kurdum herhang bi değişme olmadı
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: hangmaneagle bu digerlerinden iyi gerçekten bir de birşey soracam şu next gen formaları sadece fb gs ye yapmıştın ya onu diğer formalara da uyarlamayı başardın mı Evet bu konuda çalışmalarım sürüyo Orjinal Mesajı Yazan: bbugdayci abi bunu kurduktan sonra her hangi bir dosya daha çalıştırmak gerekio mu acaba ? install bat fathbuilder tarzı çünkü kurdum herhang bi değişme olmadı Oyunu yüklediğin yere attığına emin ol abi.Sonra fifa08\data nın içindeki install ı çalıştırıyosun.Normalde bunları yaparsan yama çalışır.Ama onun dışında değişiklik olmamasının imkanı yok çünkü.Bu yükleme tarzı Fifanın dosyalarıyla benimkilerin yerini değiştiriyor. ;)
fifa_mania_99_ tek kelime ile igrennncccc hatta igrencc otesi:D saka saka guzel calisma tebrikleri bu arada su formalarin resulotionlarini yukseltme calismasina hiz ver:D dort buyuklerinki gercekten harika olmustu cunku. hepsinin olursa oyun mukemmel olur;)
beratgecesi bu arada bişey sorcam ya bendede çalışmadı bu install herşeyi yaptım olmadı bneim bir arkadşımda olmamış,,acaba diyorum bunu tekrar bi düzenleyip siteye koyabilirsmin sezer sana zahmet oluyo ama cidden sadece bende olmasa bişey değilde bikaç arkdaşımdada aynısnı yaptı o yüzden diyorum tekrar güncelleme olarak değilde güncellemeyide içine kapsıcak bir şeklide sıfırdan yüklesen yani ilk anındaki gibi ne dersin acaba??
bigben3 cimler cok guzel gorunuyor iyi is cikarmissin arkadas tebrikler ... yalniz ben yamayi indirdim install bat'i calistirdigimda birlikte acilan fifafs error veriyor cimler duzgun yuklenmiyor bunun sebebi ne olabilir :S
peker_553 sezo çok sağll süper eline sağlık bişey diyecem ma kızacaksın bunda da gündüz maçlarında sanki yerler kara bide çizgileri biraz belli etmiyoo v4 çıkacakmı ama v4 ünü yaparken bundan daha ii olacağı kesin
Sezo1905 anlaşıldı yamada hata var denemiştim ama bi daha deniyeyim.Özür diliyorum hepinizden.:o Suçu rapidshare ın üzerine atıyorum.Yamayı o bozdu :p Sorunu buldum benim kullandığım fifafs ile monkey dragonun kullandığı fifafs dosyası karışmış.Halledince upload ediyorum ;)
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 anlaşıldı yamada hata var denemiştim ama bi daha deniyeyim.Özür diliyorum hepinizden.:o Suçu rapidshare ın üzerine atıyorum.Yamayı o bozdu :p Sorunu buldum benim kullandığım fifafs ile monkey dragonun kullandığı fifafs dosyası karışmış.Halledince upload ediyorum ;) bendeki düzgün tek eksiği karlı zemin olmaması sezer bide popups olmadı demişsin sen dün akşam kileri atarmısın
cangele9 yani sen aktarmıştın ya oyuna bi hatası vardı hani küçük boşluk onu yolla msn açık istersen ordan at
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 yani sen aktarmıştın ya oyuna bi hatası vardı hani küçük boşluk onu yolla msn açık istersen ordan at tamam abi onu hallederiz de.Sen benim kadar salak bi insan gördünmü? Sana attığım yamayı upload etmedim de gidip baştan yama yapmaya çalışıyom hay Allahım ya:D