bigben3 cimler cok guzel gorunuyor iyi is cikarmissin arkadas tebrikler ... yalniz ben yamayi indirdim install bat'i calistirdigimda birlikte acilan fifafs error veriyor cimler duzgun yuklenmiyor bunun sebebi ne olabilir :S
peker_553 sezo çok sağll süper eline sağlık bişey diyecem ma kızacaksın bunda da gündüz maçlarında sanki yerler kara bide çizgileri biraz belli etmiyoo v4 çıkacakmı ama v4 ünü yaparken bundan daha ii olacağı kesin
Sezo1905 anlaşıldı yamada hata var denemiştim ama bi daha deniyeyim.Özür diliyorum hepinizden.:o Suçu rapidshare ın üzerine atıyorum.Yamayı o bozdu :p Sorunu buldum benim kullandığım fifafs ile monkey dragonun kullandığı fifafs dosyası karışmış.Halledince upload ediyorum ;)
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 anlaşıldı yamada hata var denemiştim ama bi daha deniyeyim.Özür diliyorum hepinizden.:o Suçu rapidshare ın üzerine atıyorum.Yamayı o bozdu :p Sorunu buldum benim kullandığım fifafs ile monkey dragonun kullandığı fifafs dosyası karışmış.Halledince upload ediyorum ;) bendeki düzgün tek eksiği karlı zemin olmaması sezer bide popups olmadı demişsin sen dün akşam kileri atarmısın
cangele9 yani sen aktarmıştın ya oyuna bi hatası vardı hani küçük boşluk onu yolla msn açık istersen ordan at
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 yani sen aktarmıştın ya oyuna bi hatası vardı hani küçük boşluk onu yolla msn açık istersen ordan at tamam abi onu hallederiz de.Sen benim kadar salak bi insan gördünmü? Sana attığım yamayı upload etmedim de gidip baştan yama yapmaya çalışıyom hay Allahım ya:D
Sezo1905 Buyrun yeni çim v3 update. İndirenler yorum yaparsa sevinirim;) Bir önceki sayfada resmi bulabilirsiniz.Orada bulunan link de yenisiyle değiştirildi.. http://rapidshare.com/files/66512351/_im_v3.exe.html
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 Buyrun yeni çim v3 update. İndirenler yorum yaparsa sevinirim;) Bir önceki sayfada resmi bulabilirsiniz.Orada bulunan link de yenisiyle değiştirildi.. http://rapidshare.com/files/66512351/_im_v3.exe.html sezer bendekinden farklı mı bu
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 tamam o zaman indirmyiyecem popups noldu kanka ne zaman atarsın kanka hattamısın oooyyyy
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 tamam o zaman indirmyiyecem popups noldu kanka ne zaman atarsın atarım birazdan giricem msne. Bu arada müjdemi veriyim..fifa_mania_99_ arkadaşın da sorduğu formaların çözünürlüğünü artırma yamasında türkcell süper lig takımları bitti.Oyunuma attım.Onları paket haline getirip sunmak biraz uzun sürecek.Yakında çıkartıcam tsl forma yamasını;)
hangmaneagle fifa da kine göre daha iyi bunu sadece tsl takımlarına mı yaptın yoksa bütün takımlara yapacakmısın
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 İşte forma update ten küçük bi örnek :D sezer dediğini yaptım olmadı msn ye bidaha girsene
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: hangmaneagle fifa da kine göre daha iyi bunu sadece tsl takımlarına mı yaptın yoksa bütün takımlara yapacakmısın şimdilik tsl takımlarına çıkartmayı düşünüyorum.Önümüzdeki iki hafta yazılı haftam.O yüzden 2 hafta sonra ancak Tüm takımlara veya sadece önemli liglere yapabilirim bu yamayı;)