Life. Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: rogrog ya kardeş bu yamayı kurdum oyuna girmio ya offffffffff:mad: :mad: Problem senden kaynaklanıyor.Oyun normal halindeyken, yüklendiğinde hiçbir zarar vermedi şu ana kadar.Sorunu daha saygılı sor,beceremedin diye biz mi suçluyuz yani. kardeş oyunda hiç bir yama yokken kur öteki yamalarınıda nextgenleri kurduktan sonra kurarsın ben kimsiyi suçlamıyorum bu bir ikincisi bu oyuna hiç yama eklemedim yinede yükledim ama tam maça girince kapatıyor.sorunu merak ediyorumneden olmuyor bir türlü anlamıyorum:confused:
beratgecesi Öncelikle başarıları çalışmalarından dolayı seni tebrik ediyorum.Benim sorum şu olcak ya şu çm yaması ile ilgili,çim yamasında saha biraz fazla açık yeşil biraz sanki fazla parlaklık var,bunun tonunu biraz nsaıl düşerebiliriz acaba,ışığından biraz açık yeşilinden biraz koyuya doğru nasıl çekebliriz acaba,,,tekrar teşşekür ederim çalışmalarından ve yardımlarından dolayı...
gokhan_gs Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: gokhan_gs Çok Güzel Olmuş Yalnız Bişi Sorcam Tribündeki adamların yarısı çıkıyor yarısı çıkmıyor(merdiven bölümünde) bunu düzeltmenin bir yolu yok mu??? ayarlardan stadı full kişi yapabilirsin Yaw yok öyle demedim adamların vucudunun yarısı çıkıyor bunlar tam çıkamaz mı. Merdiven bölümünde
7_ronaldo_7 arkadaşlar cevap alamadım hala maça başlarken oyundan atıyo yeniden yükledim oyunu bi değişiklik olmadı napabilirim
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: beratgecesi Öncelikle başarıları çalışmalarından dolayı seni tebrik ediyorum.Benim sorum şu olcak ya şu çm yaması ile ilgili,çim yamasında saha biraz fazla açık yeşil biraz sanki fazla parlaklık var,bunun tonunu biraz nsaıl düşerebiliriz acaba,ışığından biraz açık yeşilinden biraz koyuya doğru nasıl çekebliriz acaba,,,tekrar teşşekür ederim çalışmalarından ve yardımlarından dolayı... teşekkür ederim.Rengini ancak bi update yamasıyla düzeltebilirim.Hafta sonu olabilir o da.Biraz uzun iş,kolay olsa şöyle yapabilirsin derdim abi ;) Orjinal Mesajı Yazan: 7_ronaldo_7 arkadaşlar cevap alamadım hala maça başlarken oyundan atıyo yeniden yükledim oyunu bi değişiklik olmadı napabilirim İlk defa karşılaştım böyle bişeyle.Çok denendi bu yama.Ben de silip baştan yükledim oyunu hatta.Keşke elimden birşey gelse.Açıkçası neden olduğunu hiç bilmiyorum:(
Sezo1905 ** LİNK 1. SAYFADADIR, ARA SAYFALARDA GÖRDÜĞÜNÜZ LİNKLER BU YAMAYA AİT DEĞİLDİR.YAMA DEFALARCA DENENMİŞTİR.YENİ OYUNLARDA HİÇBİR PROBLEM ÇIKARMAZ.LÜTFEN KURULUMU DİKKATLİCE OKUYUNUZ. **
beratgecesi saol sezercim senide skıyoruz kusura bakma kardeşim,,demek istediğimi anladın zaten sen sorun yok o zaman sadece rengini ve ışık ayarını ayarla yeterdir heralde gerçi sen daha iyi bilirsin..
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: beratgecesi saol sezercim senide skıyoruz kusura bakma kardeşim,,demek istediğimi anladın zaten sen sorun yok o zaman sadece rengini ve ışık ayarını ayarla yeterdir heralde gerçi sen daha iyi bilirsin.. Yok abi çok keyif alıyorum yardım etmekten;) Birkaç gün içinde rengini düzelteceğim.
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: beratgecesi saol sezercim senide skıyoruz kusura bakma kardeşim,,demek istediğimi anladın zaten sen sorun yok o zaman sadece rengini ve ışık ayarını ayarla yeterdir heralde gerçi sen daha iyi bilirsin.. Yok abi çok keyif alıyorum yardım etmekten;) Birkaç gün içinde rengini düzelteceğim. kardeş bi köşeyede yaz hd idye şaka şaka renkler çok canlı olsun koyu renkli yani yapabilirsen süper olur bide hafta sonu geldi bizim kar yağışınada el at
Erol_Bulca sezer abi kar yamasını cangele9 un dediği gibi bi el atsanda çıkarsan bir an önce ya bide bu popups muhabbeti ne ?
Sezo1905 Popups cangele abinin muhabbeti ben karışmıyorum :D Hallederiz cangele abi, koyu da yaparım.Update şeklinde yayınlarım.;)
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: beratgecesi saol,,sezer... kuru kuruya rica ederim demiyim:).Bugün bitiriyorum yarın yama hazır ;)