intern dediğin yamayı yapan kişi yamanın 8.00 ile çalıştığını açıkca yazmış...sen 8.02 kullanıyorsun,dolayısıyla bu yamayı görmemen normal. Bu dediğin yamanın 8.00 uyumlu olduğunu ilgili başlığın ilk sayfasında görebilirsin. ***intern***
_KolerA_ **yok o dediğim yama configden baktım version 8.0.2 yazıo..ben databaseleri direkmi atıcam yok klasörle birlikte mi çıkarcam db ye atıcam **
intern **yamanın içeriğini tam bilmiyorum, ama bence yamayı masa üstüne aç sonra içine gir db dosyası içindeki dosyayı kopyalayıp oyunun yüklü olduğu yerde ../data/db dizini içine yapıştır. bu sefer görecektir.** ***intern***
_KolerA_ yamanın içeriği normal data gibi işte ben belgelerime attım klasör halinde nasıl atıcm böle mi içindekilerim
_KolerA_ Orjinal Mesajı Yazan: intern belgelerime atma oyunun yüklü olduğu yere gir /data/db 'in içine at. ***intern*** yok onu oraya öylesine attım ben o klasörü data/db'nin içinemi atiim onu diodum ama o klasorle birlikde sedece içindekilerle deil..Bu arada sanada çok zahmet werdim uğraştırıyorum ama napiim yardım alcak başka yer yok şu iş bi hallolsun çok dua ederim walla:D:D
alituna99 ya arkadaşlar ben bu fm 2008i daha yeni aldim ve biraz acemiyim:Doynamaya başladim ama bi turlu nasi hazirlik karşilaşmasi ayarliycam takimlarla anlayamadim bi yardim ederseniz sewinirm
_Mokoena_ Fixtures e gir takım ekranında Orda sağ altta Arrange Friendly butonuna bas. Yapacağın takımı, tarihi v.b. seç, gönder isteği. Kabul ederlerse yaparsın ;)
alituna99 Orjinal Mesajı Yazan: _Mokoena_ Fixtures e gir takım ekranında Orda sağ altta Arrange Friendly butonuna bas. Yapacağın takımı, tarihi v.b. seç, gönder isteği. Kabul ederlerse yaparsın ;) cok saol dostum bide bişey daha sorcam bi topcuyu kluplere onerirken hangi kluplere onermek istedigimi nerden seccem??cunku bende sadece exclude rival clups yazan yeri tıklayabiliorum sadece
_Mokoena_ O eski oyunlarda vardı. Artık sen istediğin kulübü seçemiyosun. Zaten bütün kulüplere gidiyo ;)
alituna99 Orjinal Mesajı Yazan: _Mokoena_ O eski oyunlarda vardı. Artık sen istediğin kulübü seçemiyosun. Zaten bütün kulüplere gidiyo ;) heee cok saol hocam yorduk seni de:D
ihsan05 ya benim bi sorum olacak. ben 3 tane yabancı oyuncu transfer ettim. ama oyuncuları maçlarda oynatamıyorum. oyuncunun yan tarafında 'seçilemez (seç)' yazıyor bu neden olabilir acaba
intern Bazı liglerde "oyuncu kayıtları dönemi" olur. Bu dönem içinde kaydetmediğin oyuncuları oynatamazsın. Oyuncu kayıtları genellikle transfer dönemlerinde olur...(yani 1.7 - 1.9 ve 1.1 - 31.1 tarihleri). Bu tarihlerde aldığın oyuncuları kaydettir. ***intern***
58caner58 arkadaşlar ben fm08 güncelleştirmek için 8ç2 yükledim ama korsana hayır yazıyor...yyamayı nasıl açılır hale getirebilirim bi yardım eder misiniz ?
alidirenc arkadaşlar merhaba ben bir arkadaşımla beraber online fm 2008 oynuorum..oyuna başlıyoruz oynuyoruz saveleyip çıktığımız zaman tekrar girmek istediğimizde şifre koysak da koymasakta şifre istiyor ve koyduğumuz şifreyi kabul etmiyor yardımcı olur musunuz?