intern **58caner**: Crack yapman gerekiyor, sitede crack paylaşımı yasaktır. Arama motorlarından arama yapıp bulabilirsin. **alidirenc** Ayarlar bölümünü kontrol edin. Ayrıca şifre istiyo derken oyununun şifresinden bahsediyoruz değilmi? ***intern***
alidirenc @intern Hocam şimdi network oyun oynuyoruz ya onun şifresi yani oyunun şifresi..yaklaşık 3-4 kere denedik hep aynı sorun oldu oyunu kuruyoruz ilk başta şifre kullanıyorduk diğer arkadaşım girerken söylediğim şifreyi yazıp giriyordu daha sonra saveleyip çıktıktan sonra tekrar oyunu açarken ben oyunu yüklüyorum diğer arkadaşıma şifre soruyor ve önceki kullandığımız şifreyi kabuşl etmiyor,ancak yeni bir menejer olarak girebiliyor oyuna..daha sonra şifre koymadan denediğimizde yine şifre istiyor ve arkadaşım yine giremiyor..oyunda update yok 8.0 sadece yeni transferlerin olduğu updatei kullanıyoruz sorun ondan olabilir mi?
intern Ondan olmaz...Arkadaşın ayarlarına bi baksın..."run a server" tıklı olabilir onu kapatsın... Bi de şifre değilde senin IP numaranı istiyor olmasın? ***intern***
knakles ben 8.02 güncellestrmeyi yaptım bu sefer de modifier calışmıo bu sürümde calısan bir modifier varsa linkini atarsanız sevinirim
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: knakles ben 8.02 güncellestrmeyi yaptım bu sefer de modifier calışmıo bu sürümde calısan bir modifier varsa linkini atarsanız sevinirim Tıklayınız ..
delphinsan a**rkadaşlar her defasında tottenham kariyerimde stadyumun kapasitesinin arttırılmasına rağmen 36243 den 44000 e geldikten sonra oyunu kaydedip çıkmama rağmen yada devam edip birkaç gün geçtikten sonra yine 36000 e iniyor... çıldıracam valla inat edip tekrar tekrar stadı büyütüyorum :) olmuyor geri düşüyor kapasite.. hatta bir defasında 44000kişi ile oynadım bilgiler de de her zaman 44000 yazıyor ilk büyüdüğünde sonra tekrar 36000 e düşüyor ne saçma bir olay yaa.. bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim?**
general222 Oyuncunun Ca'sının Yükselmesi Fiziksel Özelliklere ( Hız,Hızlanma vb.) Etki Edermi? Yoksa Bu Özellikler Antreman Programına Göremi Gelişiyor..
berQ_turko yahu arkadaşlar bişi soracam benim seçtiğim takımlar sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarında çok iyi sonuçlar almasına rağmen lige girince çok sakat vermeye başlıyor ve puan kayıpları ciddi derecede artıyor. Werder Bremen le 3 de 0 yaptım. Arkadaşlar o senin kazmalığın deyip geçmeyin yardımlarınız benim için çok önemli.
Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: berQ_turko yahu arkadaşlar bişi soracam benim seçtiğim takımlar sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarında çok iyi sonuçlar almasına rağmen lige girince çok sakat vermeye başlıyor ve puan kayıpları ciddi derecede artıyor. Werder Bremen le 3 de 0 yaptım. Arkadaşlar o senin kazmalığın deyip geçmeyin yardımlarınız benim için çok önemli. genelde oluyor ole takımın alışma sureci falan da var taktigin tam oturmadıysa olabilir.bence bu mesajı sohpet bolumune yazmalıydın ama..
Asiruh Bjk ben bugün SCN Kendin pişir,kendin ye V1 yükledim yeni kariyer açtım oyuna girdim herşey eskisi gibi hiçbir tarnsferler yok yardımcı olurmusun
ronn selam benim bir sorunum var ben şuan man.cityle oynuyorum barcelonadan m.richards için bana teklif geldi bende transferi yanıtlamak için transfer söylentisini yanıtlaya tıklıyorum tıkladığım an beni oyundan atıyor bunun sebebi nedir?
intern **Kullandığın dil paketinden kaynaklanıyor olabilir...İkinci olarak crack kullanıyorsan, bunun düzgün olup olmadığını kontrol et...** ***intern***
CLN KZM arkadaşlar ben SCN Kendin pişir,kendin ye V1 yükledimden beri hafıza yetersiz gibi bi hata verio neden olabilir şimdiden saolun:(
mehmet_10 arkadaşlar kendin pişir kendin ye yamasını nereye kuracağım?(bu arada fm yi ben d'ye kurdum ona göre yardım ederseniz sevinirim.)