Anxiety Eğer hata vermiyorsa. Yinede bağlanamıyorsanız kullandığınız crackler farklıdır. (800 crack, 802 crack vs) Paylaşımı burda yasak. Gugıldan rahatlıkla bulabilirsin.
ar_cimbomda arkadaşlar ya bu fm 2008de galatasaray formasını vs. indircem ama nasılk kaydedicem bilmiyorum bir türlü olmuyo yardım ederseniz sevinirim:)
torrestorres editörü açmak için **Mscvp71.dll** dosyasını indirdim windows/system a attım bu seferde geçerli bi bellek görüntüsü değil gibi bişeyler yazdı, ne yapmam gerekiyor?
laneth99 Benim sorunum editörde yaptığım değişikliklerden sonra oyuna giriyorum new game e basınca "default" veya kendi yaptıgım edit seceneği çıkmıyor.Oyun açıldıktan sonra herşey eskisi gibi yaptığım değişikliklerin etkisi yok.Siteden indirdiğim yamalarda da aynı şekilde data secenegi cıkmıyor hersey eskisi gibi soylenenleri yaptıgım halde.Çözümü nedir? şimdiden teşekkürler
Mert__ editoru acarken "MSVCP71.dll bulunamadıgından bu uygulama baslatılamadı." yazısı geliyor sebebini ve cozumunu bilen varmı arkadaşlar:S
intern Mert__ : Oyununun versiyonu 8.02, editörünün versiyonu 8.00 olabilir. Özellikle fm rip kullanıyorsan ve editörü daha sonra internetten indirdiysen bu sorunla karşılaşırsun. 8.02 editör güncellmelerini data editör klasörünün içine at. laneth99: editörden değişiklik yapıp save'ledikten sonra db dosyası belgelerimdeki db bölümüne kaydedilir. dosyayı burdan kopyalayıp oyunun yüklü olduğu yerdeki db dosyasının içine at. ***intern***
laneth99 yok kardeş ya belgelerimdeki db den yuklu oldugu yerdeki db ye attım new game dedıgımde secenek yok hersey eskısı gıbı kafayı yiyecem de
gkircin Arkadaşlar fm 2008 oyunu 2009 kasım ayında oyunu kapatıyo.Bunun nedeni ne olabilir? 2 farklı oyun yükledim ama ikiside 2009 kasımda kapatıyor.2 sene oynuyorum oyun bitiyo ya!Çözümünü yollarsanız sevinirim.
intern **gkircin: ilk defa böyle bir sorun duydum, demo falan oynamıyorsun değilmi? fm 2008 rip denemeni tavsiye ederim..sorun yaşamazsın.** ***intern***
Mert__ 8.02 editör güncellmelerini data editör klasörünün içine at bunu anlayamadım.yani nerden bulcam bunları :confused:
intern **Şimdi öncelikle fm 2008 rip kullanıyormusun bu önemli. Kullanıyorsan bunda editör yok, sadece simgesini koymuşlar. Sen editörü SCN'den indirebilirsin. (Dosyalar bölümünde). İndirdiysen zaten bunu fm2008'in yüklü olduğu yere atmışsındır dosya halinde. 8.02'yi yükleyince sen editörü sonradan yüklediğin için editör güncellemeleri ayrı bir dosya olarak oyunun içine atılır. O dosyayı bul (.../programfiles/sportinteractive/fm2008 dizininin içinde bir yerdedir.), kesip kendi editörünün dosyasının içine yapıştır.** ***intern***
Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: intern Şimdi öncelikle fm 2008 rip kullanıyormusun bu önemli. Kullanıyorsan bunda editör yok, sadece simgesini koymuşlar. Sen editörü SCN'den indirebilirsin. (Dosyalar bölümünde). İndirdiysen zaten bunu fm2008'in yüklü olduğu yere atmışsındır dosya halinde. 8.02'yi yükleyince sen editörü sonradan yüklediğin için editör güncellemeleri ayrı bir dosya olarak oyunun içine atılır. O dosyayı bul (.../programfiles/sportinteractive/fm2008 dizininin içinde bir yerdedir.), kesip kendi editörünün dosyasının içine yapıştır. ***intern*** tesekkurler intern ilgilendigin için hallettim :)
intern oyununun versiyonu 8.00, kullandığın database 8.02 ise böyle bir sorunla karşılaşabilirsin. ayrıca .../programfiles/..../fm2008/data/db içinde herhangi bir klasör olup olmadığını kontrol et... yüklediğin yamanın adını yaz ayrıca... ***intern***
_KolerA_ ruzgar 2008/2009 yaması sonra FM Rom3oRx8 2009 Transfer Patch veritabanı v2 güncellemesi bi kaçtane daha var hatılamıyorum hepsini denedim olmuyo oyuna 8.0.2 crackini yaptım faln ama olmuo kaç kere denedim:(
intern 1. yontem ) Hazirlik donemi.rar dosyasini acin. Icindeki dosyalari, oyunun yuklu bulundugu klasorun data dosyasinin icindeki db klasorune kopyalayin. Gelen degistirme sorusuna evet diyin ve oyuna girin.. 8.0.2 versiyonunda yeni oyun secenegi geldiginde database'i Default olarak yukleyin ve oyuna girin. (Normal yuklendiyse C:/Program Files/Sports Interactive/Data/db ) 2. yontem ) Hazirlik Donemi klasorunu belgelerimin icindeki Sports Interactive/Football Manager 2008/db klasorunun icine kopyalayin (Klasorun icindekileri degil Hazirlik Donemi klasorunun kendisini) ve oyuna girin. New Game secenegini tikladiginizda karsiniza gelecek database ekranindan Hazirlik Donemi'ni secin ve oyuna girin.. bunları yaptınmı? ayrıca bu yama 8.00 uyumlu sen oyununun 8.00 olduğundan eminmisin? 8.02 crack falan yaptım diyorsun... ***intern***
_KolerA_ **8.0.0 dı 8.0.2 i indirdim yükledim oyun tanıdı çalıştı şimdi yeni indirdiğim database leri db klasörünün içine atıyorum oyuna geliyorum newgame diyorum görmüyo database seçemiyorum o sorunu hallettim şimdi bu sorun war sadece oyunda görmüo**
intern **yeni indirdiğin database 8.02 uyumlu değilse görmez...buna dikkat et. C:\Program Files\Football Manager 2008\data\db\(yama ismi)\???.config dosyasına girip indirdiğin yamanın gerçekte hangi versionla uyumlu olduğunu görebilirsin.** ***intern***
_KolerA_ FM Rom3oRx8 2009 Transfer Patch Bu 8.0.2 için mesela bunun içinden çıkan şeyleri db'nin içine atıyorum başında ki klasörle deil