usher59 **Soru:** *Oyundaki Takim Imaqe Ve FutboLcuLarın Resmini GorebiLmek Icin Yapmak Gereken Sey da Yapacaqımız Ayari Lutfen Yazın..*
usher59 **ALLAH Askına Yardım Edin BeyLer Forumun O Kadar Admın Ve MODu WAR Bİ ALLAH`IN KULU Cevap Yazmıyo YA :S**
el kun Arkadaşım ilk önce flood yapma!Sorunu çözmek için forumu araştırsan iyi olurdu. C:\Documents and Settings\(Kullanıcı Adı)**\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\Cache*** Klasörünü siliyorsun.Oyunda görüsyosun!
usher34 ***BeyLer VALLA AYIP YA Ben Onumu AnLatmaya CaLısıyom İlla Kfrmu Edim Bana +`a Girip ALLAH Aşkına Oranının Resmini Cekiyom Kac Saattır Onu Arıyom Bi ALLAH`ın Kulu Yardım Edmedı :S***
Turkz3ar Lulinha ya teklif gonderecem...Takimi benden Rafael + belli bir para istiyor teklif edince Hata verip oyunu kapatiyor... Ama rafael i koymadan sadece para teklif edince sorun cikmiyor
IAdam Orjinal Mesajı Yazan: turkz3ar Lulinha ya teklif gonderecem...Takimi benden Rafael + belli bir para istiyor teklif edince Hata verip oyunu kapatiyor... Ama rafael i koymadan sadece para teklif edince sorun cikmiyor Sorun Rafael' de olabilir.:) Hatanın resmini buraya koyabilir misin?
Turkz3ar Orjinal Mesajı Yazan: Solitary Man Orjinal Mesajı Yazan: turkz3ar Lulinha ya teklif gonderecem...Takimi benden Rafael + belli bir para istiyor teklif edince Hata verip oyunu kapatiyor... Ama rafael i koymadan sadece para teklif edince sorun cikmiyor Sorun Rafael' de olabilir.:) Hatanın resmini buraya koyabilir misin? Hata olarak bir sey cikmiyordu Not Responding diyor kapaniyordu...Ama Lulinha transferide gecti zaten simdi 13m istiyorlar kacirdik o zaman
How.44 Data Editör'de Load Database e bastığım zaman default yazısı çıkmıyor kutucuğun içi boş çıkıyor. Bu nedir nası bir şeydir,yardım edebilecek var mı?
intern **fm 2008 rip kullanıyorsan bundandır. ripli oyunda editör yok sadece simgesi var.** ***intern***
How.44 Orjinal Mesajı Yazan: intern fm 2008 rip kullanıyorsan bundandır. ripli oyunda editör yok sadece simgesi var. ***intern*** hmm...çok sağol teşekkürler..;)
yunusi teşekkürler şimdi yaptım datada çıkttı ama bir sorun var datanın içinde sports interactive programı yok
el kun Orjinal Mesajı Yazan: _Nilmar_ Esat Abi ortak kariyerdeyken maça tam girerken bu hatayı veriyo: Esat abi hala cevap bekliyorum.
intern **hızlı lig ve hazır taktikleri kullanıyorsan sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.** ***intern***
kafsinkaf arkadaslar bi arkimla online fm oynamak istioruz fakat hata verio nedeni ne olabilir acaba?