exlem arakadaşlar oyunu kuramıyorum...nyle bilikte açaçm dosya uzantıs FB! gibi bişey kafayı yıce ya 6 sa indirdim ztn nerdeyse hngi programla oyunu kurcam
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: xenoa bide performans antremanları süper olmuş topsuz antremanları çok beğendim ama koşuda eto yu geçmek imkansız :S taktiğini bilen sölesin o kısmı geçemiorum bi türlü ya sen hangi oyundan bahsediyorsun? :confused:
muzzy..! yanlış bişey indirmiş sanırım ((: yada kafa buluyor yada başka bi oyundan bahsediyor (fifa 2008 mesela)
keremd Orjinal Mesajı Yazan: xenoa bide performans antremanları süper olmuş topsuz antremanları çok beğendim ama koşuda eto yu geçmek imkansız :S taktiğini bilen sölesin o kısmı geçemiorum bi türlü R1 e hızlı hızlı basıyorsun, ve koşu öncesi ayakkabı seçimi menusu vardı orada bir yerde. Oradan adidasın speed cross model ayakkabısını seçmen lazım, yoksa eto' nun bıraktığı tozları yutarsın sonra;) .
hakan4095 Orjinal Mesajı Yazan: merturer Kendim Çektim Denedim Çalışıyor ve Gayet Hızlı Bir Torrent. 3 Saatte Bitirdim. Haydin Saldırın :) Bende upLoad Ediyorum daha çabuk biter. http://rapidshare.com/files/58203486/pes2008demo_setup.exe.torrent.html aga link çalışıyor deme indirmeye başladım da1!!
exlem arakadaşlar oyunu kuramıyorum...nyle bilikte açaçm dosya uzantıs FB! gibi bişey kafayı yıce ya 6 sa indirdim ztn nerdeyse hngi programla oyunu kurcam
keremd Orjinal Mesajı Yazan: exlem arakadaşlar oyunu kuramıyorum...nyle bilikte açaçm dosya uzantıs FB! gibi bişey kafayı yıce ya 6 sa indirdim ztn nerdeyse hngi programla oyunu kurcam jc! mi uzantısı? demekki flashget ile daha indirme bitmemiş. Flashgette indirmeye devam et %100 oldumu uzantısı exe olacak.
xenoa taktiğini buldum istien kullansın 3-5 kere takımdan herhangi birini seçip etoyla koşun alttaki bar yorulmaymış o etonunki turunculara düşünce bashka birini seçip örneğin ben messiyi seçtim full kuvvetle başlayınca geçebiliyosun hadi buda benden bi tüyo olsun şu an topu 40+ metreden istenilen yere atmaya uraşıyorum baya zor ama çok zevkli
exlem abi 100 de 100 oldu hattı flashget sildi ordan kndisi otamatık olaraok ana rağmen dosya uzantısı değişmade ne bok yicem bn şimdi 6 sa boşa gtti resmen PEs yani
keremd Değişmesi lazım aslında, kaydettiği dizine bakıyorsun? C:\downloads altında olması lazım. bir de boyutu 1.09 gb eğer boyut doğruysa uzantısının exe olarak değiştir bir de öyle çalıştırmayı dene?
TaskinMahmut şu anda 339 mb indi. %35 teyim. çok az kaldı. 3 saatten bahsediyor allaha şükür :D demoda olsa pese kavuşmak istiyorum.
keremd Orjinal Mesajı Yazan: xenoa taktiğini buldum istien kullansın 3-5 kere takımdan herhangi birini seçip etoyla koşun alttaki bar yorulmaymış o etonunki turunculara düşünce bashka birini seçip örneğin ben messiyi seçtim full kuvvetle başlayınca geçebiliyosun hadi buda benden bi tüyo olsun şu an topu 40+ metreden istenilen yere atmaya uraşıyorum baya zor ama çok zevkli Hangi arada oynayabiliyorsun bunu merak ettim, geyik mesaj yazmaktan oynamaya zaman nasıl buldun?:D :D
keremd Ben de yazayım bari. Rapid ten 4 parçam kaldı, koçum rapid. İnşallah verilen şifre doğrudur :confused:
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: xenoa taktiğini buldum istien kullansın 3-5 kere takımdan herhangi birini seçip etoyla koşun alttaki bar yorulmaymış o etonunki turunculara düşünce bashka birini seçip örneğin ben messiyi seçtim full kuvvetle başlayınca geçebiliyosun hadi buda benden bi tüyo olsun şu an topu 40+ metreden istenilen yere atmaya uraşıyorum baya zor ama çok zevkli tamam sus
keremd Orjinal Mesajı Yazan: exlem bende oraya bakıyorum ztn de uzantıyı nasi exe ypcam hngi programla birlikte açacam klasör penceresinde, yukarıdan araçlar/klasör seçenekleri/görünüm de bilinen dosya uzantılarını gizle seçeneğini kaldır. daha sonra indirdiğin dosya ismini sağ tıklayıp yeniden adlandır diyorsun. Burada sadece uzantısını, noktadan sonrasını sil exe yap bir dene ok?