mtc_0912 hayret yaw millet 4mbit ile 500 kb görüyor biz nedense 4 mbit ile 56k arasında ki farkı farkedebilmiş değiliz :)
muzzy..! 4Mbit ile 250-350 arası indirdim ben http://4players.de/4players.php/download_start/PC-CDROM/Download/46386.html register dan üye olun flashgete (toplamda 3 parçaya kadar) izin veriyor (flashgette inmiyorsa birtürlü listeden sağ tıklayarak özelliklerine girin "server login" bölümünü aktif ederk siteye üye olduğunuz kullanıcı adı ve şifreyi yazın)
sekobaba Orjinal Mesajı Yazan: request Orjinal Mesajı Yazan: sekobaba ben 1 mbt 3 saat 15 dk bitti 103 kb indirdim surdan sizde indirin hızlı indiriyor http://www.fz.se/filer/?id=4267 oyunu oynuormusun arkadasim?çunku ben verdigin linki denedim dosyanin uzantisi belli deilde şuanda oynuyorum çalişiyor link
Burakreis yaa abi yaa ben indirdim dll hatası verdi ve kurarken baya bi beklettim.sistem canavar gibi anlamadım bi daha çekiorum hayırlsı...ben vistayı kullanıorum bi sorun olmaz dimi??
michaeL_413 Orjinal Mesajı Yazan: Burakreis yaa abi yaa ben indirdim dll hatası verdi ve kurarken baya bi beklettim.sistem canavar gibi anlamadım bi daha çekiorum hayırlsı...ben vistayı kullanıorum bi sorun olmaz dimi?? Ewet arkadaş benimde aynen öyle oldu ama bunun Vista ile alakası yok benim Windows XP aynı hatayı bendede werdi neden acaba??Tekrar deneyim en iyisi
xenoa oha süpermiş galatasarayda nonda bile var çok beğendim ama fener lisanslı değil beyler yazık :S
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: MichaeL_413 Orjinal Mesajı Yazan: Burakreis yaa abi yaa ben indirdim dll hatası verdi ve kurarken baya bi beklettim.sistem canavar gibi anlamadım bi daha çekiorum hayırlsı...ben vistayı kullanıorum bi sorun olmaz dimi?? Ewet arkadaş benimde aynen öyle oldu ama bunun Vista ile alakası yok benim Windows XP aynı hatayı bendede werdi neden acaba??Tekrar deneyim en iyisi o hata eskiden bende de oluyordu.PC'yi formatlamadan düzeltemedim.bu hatayı verdiyse aynı tür exe dosyalarında da aynı hatayı verir...
Burakreis Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: MichaeL_413 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Burakreis yaa abi yaa ben indirdim dll hatası verdi ve kurarken baya bi beklettim.sistem canavar gibi anlamadım bi daha çekiorum hayırlsı...ben vistayı kullanıorum bi sorun olmaz dimi?? Ewet arkadaş benimde aynen öyle oldu ama bunun Vista ile alakası yok benim Windows XP aynı hatayı bendede werdi neden acaba??Tekrar deneyim en iyisi o hata eskiden bende de oluyordu.PC'yi formatlamadan düzeltemedim.bu hatayı verdiyse aynı tür exe dosyalarında da aynı hatayı verir... valla suan indiriorum gene % 67 de bi bitsinde bi bakalım.abi olmazsa kafayı yerim valla yaa :( :@
saydam Orjinal Mesajı Yazan: xenoa oha süpermiş galatasarayda nonda bile var çok beğendim ama fener lisanslı değil beyler yazık :S sen nediyorsun ya ne feneri ne gs si demo bu demo bu takımlar yokki demoda sallama istersen
aLex13hLeB Orjinal Mesajı Yazan: xenoa oha süpermiş galatasarayda nonda bile var çok beğendim ama fener lisanslı değil beyler yazık :S sağlam sallamışsın
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: saydam Hangi dll eksik veya hatalı ise netden onu bulun ve yükleyin zamanında denemiştim,işe yaramıyor.bende Vista kurmuştum,ondan sonra bu sorun çıkmıştı.
keremd Orjinal Mesajı Yazan: xenoa oha süpermiş galatasarayda nonda bile var çok beğendim ama fener lisanslı değil beyler yazık :S hahaha:D :D :D Yanlışlıkla fullünü indirmişsinin oyunun, demoyu indiriyoruz biz. :D
xenoa bide performans antremanları süper olmuş topsuz antremanları çok beğendim ama koşuda eto yu geçmek imkansız :S taktiğini bilen sölesin o kısmı geçemiorum bi türlü