TaskinMahmut saydam hemende koymuşsun vallahi fotoları :D bende bekliyorum vallaha %50 deyim. bu arada ne kadar pes yamyamıymışız bizler yaa :D oyunun demosu çıktı pes2008 konusu full çekiyor şuanda :D
michaeL_413 Oyun gerçekten çok güzel olmuş tbrk ediyorum walla KONAMI'yi.Gerçekçilik bakımından zaten harika olmuş.
venomtrk arkadaşlar kamera nasıl değişiyor bilen var mı ??? wide screen kamerada rahat oynanıyor ama değişmiyor.
ScRyedd **Ewet ArkadsLar 40 Dakıkada Indırdım Oyunu Sımdı YukLuyorum .. =)) Hadı HayırLısı HeycanLıyım Yarın 7De Kalkacam Bıde OkuLL :D**
kazbek35 Arkadaşlar Fifa 08 Geforce mx serisi kartlar ile oynanamıyordu. Peki PES 8 i oynayabiliyormuyuz Geforce MX serisiyle.
Burakreis sonunda oldu :D MichaeL_413 arkadaşım sağolsun netten araştırdı ve gerekn dosyayı bulup banada verdi ve sorunu hallettik.oyun gerçektende harika.birazn önce çıksın artıkkkk :D:D:D
myraven Orjinal Mesajı Yazan: saydam Kardes senin sistem ne yazabilirmisin ben highta oynayamiyorum seyirciler boyle degil highda degisecegi kesin iyi ekran karti lazim simdiden saol yamalarla bu oyun harika olacak bu sene....