Venom Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry Hocam arkaplan nasıl ekleniyor:o Önce kullanacağın arkaplanı .bmp olarak kaydediyorsun. Sonra File-Load Background
LuNaT1C Orjinal Mesajı Yazan: David Villa Sánchez İki dk bekleyin tamamı yüklensin, arkaplan koyunca yüklenmesi de zor oluyor:) ahaha süper hocam:D
crdsa Yasin abi arkaplanı bizimle paylaşır mısın :) ben de yapacağım, arkaplan yok :D Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry Ozan başlığı değiştir Basit Animasyonlarımız die:) başlıklar değiştirilebiliyor mu??
crdsa PANTER Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry Oha olm tbi deişio altta moderasyondan başlığı düzenleye gir deiştir;) bilmiyordum valla :D
kurdt Olm bunların ardından dandik bi tane koycam ama ilk çalışamm anlayış gösterirsiniz die umuyorum:) Dandik olabilir ama ilk çalışmam ...(: Buda programın içindeki valla süper yapmışlar...:)(Biraz sabredin)
crdsa bende program vardı ama silinmişti. AhmEt_77 in upload ettiğini yükledim onukinde bazı dosyalar yok. asıl programın içinde daha fazla yapılmış vardı.