cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 ronaldinho ulan ne profesyonelsin iyi montajlıyon resimleri gerçek resimleri yuttur:D:D şaka şaka çok süper olmuş TSL tarih olsu hep avrupa yapıyon:D
Sag0k3y hamitin facesini fatbhbuilder den geçirirken hata verdi ilk defa başıma geliyo gs senin facene bi laf etmiom yanlış anlama ama bilen varsa die ?
Dio Hudson çok güzel olmus linkde beklioz bide tevez ve kaka ve henry yaparmısın(çok sey istedim) yinede birini yaparsan ilk tevez yap şimdiden saol çalışmalarının devamını beklioruz
galatasarayli67 yorumlar için saolun. şuan delgado üzerinde çalışıorm.başka bi zamana büyük ihtimalle yapıcam zaten;)
Sag0k3y kardeş senin yamaların da bazı şeyler dikkatimi çekti mesela bunun gibi bi kaç futbolcu daha böyle neden? dikkat edersen kafa geride :)
maNga_sago Orjinal Mesajı Yazan: erkans24 Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 ewt beklenen face pack:D DOWNLOAD bu yamayı oyuna yükledim.oyunda hiçbir yama olmamasına rağmen birşeyler ters gitti. faceler oyuna eklendi fakat maç öncesi oyuncuların maça çıkışı,gol attıktan sonraki sevinçleri vs. gösterilmiyor. Acaba bunun sebebi ne ? ve bu sorunu nasıl halledebilirim ? ya bende de hiç bi değişiklik olmadı bunu yükleyince bi yardımcı olursanıs???
Life. abi aynen denilenlnleri yaptımz_data67 dataya attım fathbuldierı çalıştırdım sonra oyuna grdm gol atınca oyuncular yerine bana çimleri gösterio