Life. Orjinal Mesajı Yazan: Alexandrea Pato ya ven face indirdim ama artık oyunda gol sevinçleri ve gol görüntüleri gelmio bi yardımcı olabirlmisin? bana yardım edecek biri varmı?
Sag0k3y Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 kardeş bende öle bi sorun yok valla neden kaynaklanıo bilemicem kardeş kimi hazırlıyosun? ne zaman cıkar? :D
Life. Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 kardeş bende öle bi sorun yok valla neden kaynaklanıo bilemicem peki indirdiim face'i nasıl oyundan silebilirm?
Sag0k3y Orjinal Mesajı Yazan: Alexandrea Pato Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 kardeş bende öle bi sorun yok valla neden kaynaklanıo bilemicem peki indirdiim face'i nasıl oyundan silebilirm? data yı yedeklediysen sil yedeklediğin datayı yükle
galatasarayli67 zdata_43 ten sonraki data ları sil.zdata 67 falan varsa onları sil fathbuilder çalıştır. Hamit ALTINTOP
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 zdata_43 ten sonraki data ları sil.zdata 67 falan varsa onları sil fathbuilder çalıştır. Hamit ALTINTOP ayıp ayıp koyuyon adamların gerçek resimni face yaptım diyon:D çok güzel olmuş kanka
galatasarayli67 sorun bende değil.diğer sitelerden indirilebilinio:S http://rs226.rapidshare.com/files/76105804/hamit_altintop.rar ghost rider ua zaten pes e de face yapmaya başladım;)