gokko7 yorum için tesekkurler resimde öleydi dudaklar denizlispor face yapıyorum bu ara buyrun ilki erman güracar
gokko7 sen bu konuya yorum yapma kardes sen yorumun ne demek oldugunu bilmiyorsun daha.. sıradaki oyuncu fatih egedik
FeneRli38 yorumlar insanların hatalarını gösterip onlara yardımcı olmaktır en kalitelisi emrah olmuş ama diğerlerinde daha kaliteli resim kullanırsa ve 0-edit i iyi öğrenirsen olcak
serginho_20 valla ben pek fark göremedim kolay gelsin bn bide istek alırsan gökhan gönül ve kemali istiyorum
serginho_20 valla harika gidiosun ne denebilirki ya şu denizlispor bitince hangi tkmı yapcaksın denizliyle kötü bi anım var da
gokko7 denizlispor bitmeden baska takımlara da başlıyorum her gün iki üç face yapmayı planlıyorum istanbul büyük şehir bursaspor ve manisaspor tüm oyuncularının facelerini yapacağım..
halil31 Orjinal Mesajı Yazan: gokko7 denizlispor bitmeden baska takımlara da başlıyorum her gün iki üç face yapmayı planlıyorum istanbul büyük şehir bursaspor ve manisaspor tüm oyuncularının facelerini yapacağım.. fazla abartmasan iyi olur sonra pişman olursun
gokko7 Orjinal Mesajı Yazan: halil31 Orjinal Mesajı Yazan: gokko7 denizlispor bitmeden baska takımlara da başlıyorum her gün iki üç face yapmayı planlıyorum istanbul büyük şehir bursaspor ve manisaspor tüm oyuncularının facelerini yapacağım.. fazla abartmasan iyi olur sonra pişman olursun hocam al hemen sözünün üstüne bir face 6 dk sürdü yapmam denizlispor muhittin kınalı
serginho_20 bn denizlisporun sitesinden baktım soyadı kınalı değil tekin resimleri karşılaştırıpı buldum gerisini siz düşünün artık süpersin
serginho_20 eyw uğur harika omuş onada baktım :d bu arada ekledim seni tayfun_sercann@ olarak ama kabul etmedin heralde
gokko7 not: Resim çok küçüktü... ya yorumlar çok yavaş yada ben çok hızlıyım yaws bursaspor kalecisi Vega