plexus ***arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan ötürü bir süre nete giremeyeceğim.yine de girebildiğim süre zarfında isteklerinizi eklemeye çalışırım.bilginize...***
plexus şimdilik son olarak manhester city'nin 07-08 sezon formalarını ekliyorum,artık bundan sonra çok fazla dosya ekleyemeyeceğim malesef.bütün teşekkür eden ve yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.herkese iyi oyunlar :) İNNDDİRRR
baykalfilms arkadaşlar kasımpaşa istanbul bş.bld ve gençler oftaşın bütün formaları vamrı acep yada şöyle toptan türkcell süperligin 2008 formaları yokmu toptan
Zombie Ali Plexus Senden Ricam Slavia Prag Panatinaikos Rosenborg Shakhtar Zenit Bulursan Çok Memnun Olurum... ;)
aslan4 alin arkadaslar bu konuda bütün formalr var pes6 nin bütün formalri ....kardes senin konuyada sapma oldu ama kusura bakma :)
plexus evet arkadaşlar fenerbahçenin en son kaleci formalarıyla olan paketi ekliyorum.tabi bu da alıntıdır.güle güle kullanın... İNNDDDİİİRRR
harun1903 plexsuz bjk nin içinde armalı formanında bulunduğu 07-08 setini bulabilirmisin..ayrıca senin yayınladığın formanın toplam boyutu yaklaşık 25 mb buy üzden oyun kasıyor..bunada bi çare bulabilirsen çok sevinirim :) kolay gelsin
ALTU ıyı gunler oyunda butun avrupadakı kluplerın en son formaları olan bi dosya atabılırmsn kurulumuyla ılgili çok teşekkür
plexus Orjinal Mesajı Yazan: harun1903 plexsuz bjk nin içinde armalı formanında bulunduğu 07-08 setini bulabilirmisin..ayrıca senin yayınladığın formanın toplam boyutu yaklaşık 25 mb buy üzden oyun kasıyor..bunada bi çare bulabilirsen çok sevinirim :) kolay gelsin İNNDDDİİİİRRRR bjk'nın armalı formasının da bulunduğu forma paketi ekliyorum.güle güle kullanın.yorum ve görüşlerinizi bekliyorum..
ozzmynn ya bu kitserver olayını yapamıyorum yardımcı olursanız çok sewinirim lütfen mayom92@hotmail.com