rooney8 Arkadaşım bana acil olarak galatasarayın sion maçında giydigi formayı bulabilirmisin simdiden teşekkürler!!!
plexus Orjinal Mesajı Yazan: mertonline arkadaşım banada Arsenal 2007/2008 Forma Paketini Bulursan Sevinirim. bu konu içerisinde mevcuttu ama yine buraya ekliyorum tekrar... ARSENAL İNDDİRRR
plexus Orjinal Mesajı Yazan: gencfb07 arkadaşım bana ajax ın 07/08 formalarını bulabilirmisin İNNDDİİİRRR
plexus Orjinal Mesajı Yazan: Dil arkadaşım birde zaragozanın yanında sevilla roma nınkini de bulursan sevinirim basarılar SEVİLLA İNNDDİİRR
L10M Orjinal Mesajı Yazan: plexus evet arkadaşlar fenerbahçenin en son kaleci formalarıyla olan paketi ekliyorum.tabi bu da alıntıdır.güle güle kullanın... İNNDDDİİİRRR Sağol kardeşim
ua_boys of hell Orjinal Mesajı Yazan: L19M Orjinal Mesajı Yazan: plexus evet arkadaşlar fenerbahçenin en son kaleci formalarıyla olan paketi ekliyorum.tabi bu da alıntıdır.güle güle kullanın... İNNDDDİİİRRR Sağol kardeşim bunu yaynlarken forma yapımcısından(benden) izin aldınmı
plexus Orjinal Mesajı Yazan: ua_boys of hell Orjinal Mesajı Yazan: L19M Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: plexus evet arkadaşlar fenerbahçenin en son kaleci formalarıyla olan paketi ekliyorum.tabi bu da alıntıdır.güle güle kullanın... İNNDDDİİİRRR Sağol kardeşim bunu yaynlarken forma yapımcısından(benden) izin aldınmı formaların ALINTI olduğunu herkes biliyor.ben de bunu her zaman belirtiyorum zaten.
gencfb07 arkadaşım banada bundesliga ya yeni çıkan duisburg-hansa rostock-karlsuhe formaları lazım bulabilirmisiniz çok acil