ilkayjagger cok guzel olmuş saolasın hepsini aramaya gerek yok toplamışsın valla helal olsun tesekkurler manchester city de aklında olsun
X Factor Barcelona ve Galatasaray'ı indirip baktım. Şu ana kadar indirdiklerim içinde en güzelleriydi. Diğerlerini de indircem paylaşım için çok teşekkürler. Formalar süper :)
Dil kardeşim galatsarayın formasını yollarsan sevinirim şimdi sen dersin orda var die bn ordakini indirdim numaraları son galatasarayın numaraları deil numaraları douru olan linki yollarsan sevinirim şimdiden basarılar:)
nouman21 ya usta herkese forma buluosun banada bi iilik yaparmısın ya bana zenit,staeu b.,cska moskova birde lige yukselen takımlarınkinin oldugu kadarını bulabilirsen cok sewirim bu arada iyi tutmus konu saol cok işime yaradı:rolleyes:
yagiz93 kardeş istanbul büyükşehir ve oftaşsporu nformaların ıistedim bişey demedin ? bulabirimisini bize onları hatta turkcell süper lig formalrı varsa linkleri ni verirmisin ??????:rolleyes:
plexus Orjinal Mesajı Yazan: Dil kardeşim galatsarayın formasını yollarsan sevinirim şimdi sen dersin orda var die bn ordakini indirdim numaraları son galatasarayın numaraları deil numaraları douru olan linki yollarsan sevinirim şimdiden basarılar:) sanırım istediğin bu.umarım beğenirsiniz arkadaşlar.galatasarayın son numara ve fontlarıyla olan klasörünü ekliyorum... İNNDİİRRRR
Dil KARDESİM COK SAOL DA BUN DA GALATASARAY İSTANBUL YAZIYO O YUZDEN DOSYALARA DEİŞTİRİMİYORUM HANGİSİNİN DOSYASININ ADINI DEİŞTİRİCEM SÖYLERMİSİN COK ACİL LÜTFEN BAKARSAN SEVİNİRİM SAOL
khabus süpersiin yani alıntıların :) emeğine sağlık hepsini indirdim çok güzell bide tavsiye bütün linkleri ilk sayfada toplarsan isteyen arkadaşlara kolaylık olur celtic formasınıda bulursan tam süper olacak