bulkane Sanırım kitserver deki bir dosyadan ayarı yapılıyor loadcfg.exe dosyası vardı yani lodmixer. Ayarı resimdeki gibi yapıp "Save" butonuna basın. Bu ayarları yapınca bir sorun olursa "Default" a tıklayıp yine"Save" dersiniz. İlk sıradaki detay ayarlarını da biraz daha değiştirin olmazsa.Bir ihtimal kitserver\uni klasörüne formaları kopyalarken birşeyi eksik yapmışınızdır.
EBA79 Orjinal Mesajı Yazan: bulkane Sanırım kitserver deki bir dosyadan ayarı yapılıyor loadcfg.exe dosyası vardı yani lodmixer. Ayarı resimdeki gibi yapıp "Save" butonuna basın. Bu ayarları yapınca bir sorun olursa "Default" a tıklayıp yine"Save" dersiniz. İlk sıradaki detay ayarlarını da biraz daha değiştirin olmazsa.Bir ihtimal kitserver\uni klasörüne formaları kopyalarken birşeyi eksik yapmışınızdır. abicim gene aynı küçük bi şekilde duruo başka bi yol yok mu?
bulkane Ayarları aynen yapıp kitserver da setup u tekrar yap yani önce remove sonra tekrar install.kitserver/gdb/uni klasörüne başka formalar kopyalayıp setup u yap bakalım yine mi aynı.Aynı bende de gösterdiğim şekilde hiç sorun yok ilk başta formaları yapamamıştım biraz kuruluma baktım vs.. map dosyasını düzelttim oldu.Mesela fazladan 2007-2008 FB formalarını ekledim.Yani bu basic pack ve update e ek olarak da ekledim forma. Sorunun hakkındaaklıma başka fikir gelmiyor.
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: Zombi3 Ali Mert Yetişş..:D Sensiz Kaldılar :D :D :D :D Ya valla bide ben olmasammm :p
Mavimsi DE BENBU STADYUMARI YAPAMIYORUM(ama stadyum izleme bölümüne grip 1 e basınca izleniyor hepsi)OYUNA BAŞLADIM FENERİ SEÇTİM BEŞİKTAŞI SEÇTİM FORMALARI YAPAMIYORDUM ONLARI YAPTIM FORMALARI SEÇTİM STADYUMLARI NASIL SEÇECEM
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: muhammed abdul abi screen lerdeki televizyon logoları yamanın içinde mi? Takım amblemlerini soruyorsan evet içinde.Scoreboard'ları soruyorsan hayır yamaya dahil değil.
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: BuLuTJackSp. Bir Dünya Kalsı mEERTYZ Bulut tam olarak ne yazdığını anlayamadım valla :confused: :confused: :confused: Bide _M e E r t y z_ be olummm! :)
emre8a _mertyz_ kardeş bak e_text ve o_text i dkz den yapamayanlar için sen bi yapılmış halini upload etsen olmazmi canım kardeşim ben yapamadım. anlamıyorum dkz studio filan bi yardımcı ol. gözünü sevim.
BuLuTJackSp. Bir dünya klası _M e E r t y z_ bide _M e E r t y z_ sen nıe avrupa transferlerini yapmadın
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: emre8a _mertyz_ kardeş bak e_text ve o_text i dkz den yapamayanlar için sen bi yapılmış halini upload etsen olmazmi canım kardeşim ben yapamadım. anlamıyorum dkz studio filan bi yardımcı ol. gözünü sevim. e_tex'i belki ama 0_tex'in imkanı yok yaklaşık 400 mb kadar çünkü.Aşağıdaki konuya bakarsan da importlamayı az çok öğrenirsin. _M e E r t y z_ Kitserver Dosyaları Download ve Yardım Bölümü Orjinal Mesajı Yazan: BuLuTJackSp. Bir dünya klası _M e E r t y z_ bide _M e E r t y z_ sen nıe avrupa transferlerini yapmadın Eyvallah.Avrupa transferlerine de gerek duymadım.
BuLuTJackSp. Orjinal Mesajı Yazan: BuLuTJackSp. Bir dünya klası _M e E r t y z_ bide _M e E r t y z_ sen nıe avrupa transferlerini yapmadın Eyvallah.Avrupa transferlerine de gerek duymadım. Ya yapsan indirecem keske yapsan ama pes 6 oyynamıom ole duruo