FifaMen Beşiktaş penaltı kazandı.Ama ricardinho kaçırdı :D Galatasaray'da golü yedi 1-1 bitti Sivas maçı
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ tühbe şampiyon olduk :D:D gürhan haftaya ne oluyodu :D:D gidiyozmu samiyene :D:D Tbrk ederiz ne yapalım.. :) Buyur gel gideriz.. ;) Sen yat kalk benim adaşa dua et.. :) :P
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: 2ut4nT fenerbahce'yi tebrik ediyorum... Centilmenliğinden dolayı bende seni tebrik ediyorum dostum;)
phatuphatu Mutluluktan ağlayacam mükemmel bişi bu TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇEM TEŞEKKÜRLER KANARYAM LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY :D:D:D:D
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: adu tigana tigana tigana allah belanı versin!!!! yinede fenerbahçe yi kutluyorum hak ettiler versin versin beyinsiz'e...
Neo Tebrikler Fenerbahçeli arkadaşlar. Sadece şampiyonluğunuzu kutlayın başkalarını kışkırtıcı mesaj yazmayın lütfen.
adu daha söylenek çok şey var ama burası yeri değil bide 2 kupayı alıp ülkeme gidicem diyodu yaaa:mad:
cmc Şampiyon olduk..Rakip takımlarıda mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum...Bu ligi zevkli hale getiren bu 3 takımın mücadelesi...
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen Beşiktaşlı arkadaşlarımıza slogan olabilir bu,ekşi sözlükte bulmuşlar; 'TigANANI da al git' neyse zaten gidiyor...
Neo Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen Beşiktaşlı arkadaşlarımıza slogan olabilir bu,ekşi sözlükte bulmuşlar; 'TigANANI da al git' Ekşi sözlükle buranın terbiye ayarı bir değil maalesef. Böyle şeyleri burda yazmayın arkadaşlar.
ŞANLI_ Allah kahretsin böyle şeyi ya :( 20 km ilerde şampiyon oluyor ve ben evde oturuyorum allah belamı versin ya :(