playaanil Orjinal Mesajı Yazan: gilbertosilva Orjinal Mesajı Yazan: playaanil 0 Text de koycaksin Pankart Idleri 9453-9465 arasi Buldum saol ;) bisey degil
uurture **kaydettim playaanil seni sakaryaspor pankartı hazır ve sunuşa çıkacak bugün istek alınır.**
playaanil Eline Saglik güzel Indirdim.Tabiki en kisa zamanda Cimbomun ve diyer Anadolu takimlarinin Pankartlarini da istyoruz;) :D IYI CALISMALAR!!!
uurture flood için tekrar tekrar özür diliyorum... Galatasaray(by Alexander) İNDİR... NOT:İlk sayfayada eklenmiştir.
_M e E r t y z_ **Umarim butun TSL takimlarinin pankartlarini yapabilirsin calismalrin cok guzel:) **
uurture inşallah yorumun için saol ve yeni pankartlar geldi. Fenerbahçe(by Alexander) İNDİR... Beşiktaş (by Alexander) İNDİR... NOT:İlk sayfada eklenmiştir.
ultrAslan100 arkadaşım Galatasarayın pankartı açılmıyor resim yerine x çıkıyor :S bunları DKZ patch yapsan daha güzel olurdu aslında :S
playaanil Evet Patch olarak yap Diyer Arkadasin dedigi gibi Daha cok ilgi görürsün buarda Pnakrtlar güzel
uurture arkadaşlar dkz patch halinde yapayım tamamda şimdi oyununa göre fark ediyo ben senin hangi yama oynadığını nerden bileyim kusura bakmayın ama ben sadece örnek video hazırlarım ve sizde ona göre eklersiniz.
playaanil Orjinal Mesajı Yazan: alexander arkadaşlar dkz patch halinde yapayım tamamda şimdi oyununa göre fark ediyo ben senin hangi yama oynadığını nerden bileyim kusura bakmayın ama ben sadece örnek video hazırlarım ve sizde ona göre eklersiniz. Evet yaaa bak orasini hic düsünmedim iyi ki dedin simdi Tamam ozman böyle devam et Haklisin
uurture Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Alexander cok guzel gıdıosun eline saglık:) M e E r t y z yorum için saol inşallah bozulmaz gidişim.
_M e E r t y z_ Alexander acaba pierre 17 yerine Alex 20 Kezman 9 veya Tuncay 10 falan yazabilirmisn acaba yaparsan cok guzel olurdaa:)