_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: alexander en kısa zamanda. Alexander yapabilirsen cok sevinirim kardesim:o
uurture Orjinal Mesajı Yazan: aslankalesi tempini vercen mi yoksa sende mi bi pankartın uzerine yapıyosun ben temp ile yapmıyorum pankartın üstüne yapıyorum.
Hakan Kadir Balta kitservera pankart ekleniyo mu bide simdi misal bu fener pankartını biz ggs ile nereye importlıcaz 9453-9464 pankartların oldugu yerler hangisine import yapcam hangi stad oldugunu nerden anlıcam
uurture pankartlar her stadta çıkıyor ama pes6 için stadium maker ların yaptıkları stadlarda bu özellik yoksa gözükmez pankart örnek olarak kayasinin yaptığı ali samiyen stadı orda çıkmaz pankartı importlamada ise fb senin oyununda hangi kulübün üstüneyse oraya importla illa belirli bi yere importlaman lazım değil numara hem 9453 başlamıyor daha aşığılardada var pankartlar zaten pankartlar bitince stad görürsün.
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: alexander öncelikle saol Mad_Dragon _M e E r t y z_ kötü oldu ama aceleye geldi kusura bakma. Yinede guzel olmus urasman yeter kardes:D imm
ultrAslan100 Orjinal Mesajı Yazan: alexander buyur arkadaşım yeni adrese upload ettim. üstüne tıklayıp büyülte bilirsin. saol ama bu resim değil.. oyuna atacağım küçük resim warya onu imageshack e falan atabilirmisin tşkler (:
mt_hw1 alexander gs nin linki kırık.bi düzeltiwer.ultraslan100 sölemiş ama yanlış anlamışın.çalışmaların süper bu arada.bü yüzden üstüne düşüyoruz :) kusura bakma
kartaldejavu Orjinal Mesajı Yazan: alexander pankartlar her stadta çıkıyor ama pes6 için stadium maker ların yaptıkları stadlarda bu özellik yoksa gözükmez pankart örnek olarak kayasinin yaptığı ali samiyen stadı orda çıkmaz pankartı importlamada ise fb senin oyununda hangi kulübün üstüneyse oraya importla illa belirli bi yere importlaman lazım değil numara hem 9453 başlamıyor daha aşığılardada var pankartlar zaten pankartlar bitince stad görürsün. kardeş ellerine sağlık bu templeri nasıl kopyalarız birde senin pankartları nasıl ps2 adapte edebiliriz yardımlarını bekliyorum
uurture Flood için öncelikle özür ve uzun süre sonra yeni çalışmam. Trabzonspor(by Alexander) İNDİR... Not:İlk sayfayada eklenmiştir.
DjALieN Alexander , çok güzel çalışmalar.. Birisinden bir ricam olacak.. Beşiktaş pankartını eklemeye çalışırken yanlışlıkla unnamed_9458.bin deki tüm dosyaları sildim.. Bunları default olarak geri alabilmem mümkün mü veya birisi bana bu dosyayı bir şekilde gönderebilir mi ??
uurture **Teşekkürler... Geri alman mümkün değil ama herhangi bir arkadaş dosyayı masaüstüne çıkartıp bi stieye yükleyip adresi verip sen ordan çekip değiştirebilirsin şuanda tatilde olduğum için pes 6 bulunmuyor burda ondan dolayı atamıyorum kusura bakma arkadaşlar ilgilenecek diye düşünüyorum.**
DjALieN text_o dosyası mı yoksa yalnızca .bin dosyası mı ? text_o dosyası uğraşmaya değmez yeniden yüklerim 250 mb.. ben yaptığım pankartı default pankartla hangi seçenekle değiştireceğimi bulamadım ..
uurture Orjinal Mesajı Yazan: djalien text_o dosyası mı yoksa yalnızca .bin dosyası mı ? text_o dosyası uğraşmaya değmez yeniden yüklerim 250 mb.. ben yaptığım pankartı default pankartla hangi seçenekle değiştireceğimi bulamadım .. Eğer sadece 1 dosya bozuldu ise 0_text i değiştirmeye gerek yok.ama komple tüm pankart bölümü gittiyse yeniden yüklemen gerekir.Değiştirmeye gelince bin dosyasını açıyosun ve pankartlar altta sıralanıyor ordan değiştirmek istediğin pankartın üstüne tıkla büyük bir şekilde ortaya çıkıcak sonra onun üstüne sağ tıkla import file ve senin veya benim yaptığım pankartı seç büyük bi şekilde önüne çıkıcak ve onu seçtiğin pankartın üstüne sürükle ve oyuna gir ama hangi takımın üstüne attığına dikkat et ve oyuna gir görürsün.
DjALieN tamam hallettim, bende Turkcespiker TSL yüklüydü.. pesturkey TSL 0_text dosyasını indirdim ziple 6 mb tı.. içinde bütün unnamed_x ler vardı.. bende dkz editor den bozuk olanla değiştirdim.. teşekkürler yine de ..
uurture Önemli değil...;) bu arada site adını Pes... Yazmasaydın forum kurallarına aykırı reklam gibi oluyo ceza yiyebilirsin.