uurture Pes 6 ya ggs sayesinde oyun dosyalarını birbirleriyle değiştirerek oyuna aktarabilirsiniz yenileri eklenecektir alıntı ve benim yaptıklarım olacaktır istek alınır resim şartıyla bulamazsam eğer resimlerin üstüne gelip farenizin sağ tuşuna basıp farklı kaydet seçeneğiyle bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. herkeze keyifli oyunlar Galatasaray(by Alexander) İNDİR... Beşiktaş (by Alexander) İNDİR... Fenerbahçe(by Alexander) İNDİR... Bursaspor (by Alexander) İNDİR... Sakaryaspor (by alexander) İNDİR... Trabzonspor(by Alexander) İNDİR... Angola: Brasilien: Frankreich: Italien: Portugal: Benfica: Club Brügge: Fenerbahce: Galatasaray: Porto: Santos: Sao Paulo: Shakhtar Donetsk: Sporting: Liverpool:
uurture alıntı bunlar ama bende yapmaya başladım yarına 3 veya 4 anadolu takımının pankartı hazır olur diye düşünüyorum templateye gelince arkadaş en kısa zamanda vericem ama sen o zamana kadar ggs ile export et bi takımın pankartını onun üstüne photoshopla oyna ve at pes 'e
turkoglu34 ABİLER KARDEŞLER NASIL YAPLACAK BİLMİYORUM DKZ GGS FALAN HEPSİ VAR LÜTFEN BİLİYORSANIZ SÖYLEYİN
playaanil Orjinal Mesajı Yazan: alexander alıntı bunlar ama bende yapmaya başladım yarına 3 veya 4 anadolu takımının pankartı hazır olur diye düşünüyorum templateye gelince arkadaş en kısa zamanda vericem ama sen o zamana kadar ggs ile export et bi takımın pankartını onun üstüne photoshopla oyna ve at pes 'e Pankartlar iyi güzel de ilk önce oyuna attigimda Pankart Mavi oldu ama onu ayarladim bu sefer Galatasaray Pankarti Sari-Kirmizi yani dogru renk ama cok Kalitesiz ven renkler hafif birbirine karismis.Basta Renkleri düsürmemizi istiyor ondan olabilir mi yardim edersen cok sevinirim
Zombie Ali **Bence Bunları Patch Olarak Yayınlasan Daha İyi Olur...O Zaman Daha Çok İlgi Görürsün... ;)**
playaanil Orjinal Mesajı Yazan: alexander yorumun için saol öyle denicem. Arkadas sorumu hala cevaplamadin
uurture görüntü kalitesi ne kadar düşerse böyle sonuçlar ortaya çıkabilir oyunlardan düşün 860 la 1024 arasındaki farkı.
playaanil Orjinal Mesajı Yazan: alexander görüntü kalitesi ne kadar düşerse böyle sonuçlar ortaya çıkabilir oyunlardan düşün 860 la 1024 arasındaki farkı. Nasil Yani Simdi Cözünürlük 800 mü yapmaliyim???Bu arada Burspor pankartlari güzel olmus
_M e E r t y z_ **Alexander Bursa pankarti guzel olmuss umarim daha fazla TSL pankartida yaparsin:) **
gilbertosilva ******************************************** Bunları nasıl ekliyceğimizi bilen varmı ??? ggsyle olucak ama numaralaı kaç ası bulucaz **********************************************
uurture yorumlar için sağolun pankart bulursam tüm tsl takımlarının yapıcam playaanıl arkadaşım senle özel olarak msn görüşelim profilimden kaydedebilirsin.oyuna ggs ile ekliceksin ama belirli bi numara yok çünkü hiç bir tsl yamasına göre ayarlanmadı istediğin takıma atabilirsin.ama bi tsl yaması yüklü ise sıfır pes6 daki adını öğren nosunu internet üzerinden araştır onun üstüne kaydet.
playaanil Orjinal Mesajı Yazan: alexander yorumlar için sağolun pankart bulursam tüm tsl takımlarının yapıcam playaanıl arkadaşım senle özel olarak msn görüşelim profilimden kaydedebilirsin.oyuna ggs ile ekliceksin ama belirli bi numara yok çünkü hiç bir tsl yamasına göre ayarlanmadı istediğin takıma atabilirsin.ama bi tsl yaması yüklü ise sıfır pes6 daki adını öğren nosunu internet üzerinden araştır onun üstüne kaydet. Tamamda ben Profilinde Msn Adresini bulamidim.Ozaman sen beni eklersen iyi olur: dangerous_killa91@hotmail.de
gilbertosilva Orjinal Mesajı Yazan: playaanil 0 Text de koycaksin Pankart Idleri 9453-9465 arasi Buldum saol