kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus gökan bence sen yanılıyorsun bi kere ben hex editörden bişey anlamadım sende hiç bir ip ucu vermedin bana.sonra pes2008 daha fazla veriyle geleceğinden değiştirmen gereken şey de haliyle artacak.bu da ek zaman kaybı demektir.bu arada update yükleyenler bana fenerbahçe formasını atabilirmi.lütfen özel msj atın... Anlamaman normal... ne demek istedin küçümseyici bi şekilde mi söyledin anlamadım...
deli_dinarli03 Kerimalkus arkadaşım kimsenin seni küçümsediği yok sen ÇOK bilmişlik yapıyosun GKAN abi senden büyük akıllı ol!...
kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: deli_dinarli03 Kerimalkus arkadaşım kimsenin seni küçümsediği yok sen ÇOK bilmişlik yapıyosun GKAN abi senden büyük akıllı ol!... sende benden büyüksün ama soruyu ben sana sormadım 3. kişiye gerek yok.herkes haddini bilsin...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: deli_dinarli03 Kerimalkus arkadaşım kimsenin seni küçümsediği yok sen ÇOK bilmişlik yapıyosun GKAN abi senden büyük akıllı ol!... sende benden büyüksün ama soruyu ben sana sormadım 3. kişiye gerek yok.herkes haddini bilsin... Kerim sen benim gözümde geçen günkü msj'la biitin zaten.Haddini derken banamı dedin onu eğer yine diğer msj da olduğu gibi başklası senin yerine giripmi yazdı o msj da...
deli_dinarli03 GKAN abi boş veryaa takma böyle basitleri basit konuları HAKLISIN KERİM KARDEŞ 3. KİŞİYE GEREK YOK AMA SEN KÜÇÜKSÜN VE ÇOK BİLMİŞLİK YAPIYORSUN DEDİM VE DEDİİMİN ARKASINDAYIM...!!
deli_dinarli03 Orjinal Mesajı Yazan: gkan Konu dışında konuşmayalım lütfen... SENİ SAVUNDUĞUMDAN DEĞİL gkan!.KONU DIŞI OLABİLİR AMA MÜHİM OLAN SAYGIDIR!.
kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: deli_dinarli03 Orjinal Mesajı Yazan: gkan Konu dışında konuşmayalım lütfen... SENİ SAVUNDUĞUMDAN DEĞİL gkan!.KONU DIŞI OLABİLİR AMA MÜHİM OLAN SAYGIDIR!. önceden de dediğim gibi 3. şahıslara gerek yok.haddini bil derken bu 3. şahıslara dedim sana değil.geçenki mesajı ben atmadığımı söyledim.ha eğer inanmıyorsan bunu hiç de kafama takmam...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus önceden de dediğim gibi 3. şahıslara gerek yok.haddini bil derken bu 3. şahıslara dedim sana değil.geçenki mesajı ben atmadığımı söyledim.ha eğer inanmıyorsan bunu hiç de kafama takmam... Kerim yeter artık bu konu burada kapanıyor ok... Ne oyunla ne oyun dışında lütfen bu konu içerisinde msj yazma... Çünkü yazdığın 10 msj dan 9 u konu dışı...
_sinan_ düzeltmeyi nasıl yapacaz ayrıntılı bir biçimde anlatabilirmisin master ligde çoğu takımın tezahüratlarını duyamıyorum örn:ankaragücü, gs, bursa, denizli bide maça başlarken i.b.b.spor un pankartı yerine antalya pankartı var bu da düzeltmenin içine dahil mi??????
kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: gkan Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus önceden de dediğim gibi 3. şahıslara gerek yok.haddini bil derken bu 3. şahıslara dedim sana değil.geçenki mesajı ben atmadığımı söyledim.ha eğer inanmıyorsan bunu hiç de kafama takmam... Kerim yeter artık bu konu burada kapanıyor ok... Ne oyunla ne oyun dışında lütfen bu konu içerisinde msj yazma... Çünkü yazdığın 10 msj dan 9 u konu dışı... sen bi kere sana sorduğum sorulara adam gibi cvp verdinmi de konuşuyosun.ayrıca sen benim hangi konuya msj yazıp yazamicamı engelliyemezsin...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: _sinan_ düzeltmeyi nasıl yapacaz ayrıntılı bir biçimde anlatabilirmisin master ligde çoğu takımın tezahüratlarını duyamıyorum örn:ankaragücü, gs, bursa, denizli bide maça başlarken i.b.b.spor un pankartı yerine antalya pankartı var bu da düzeltmenin içine dahil mi?????? İlk sayfada UPDATE i nasıl yükleyeceğini açık bi şekilde anlattım.Tezavuırat konusuna gelince ona yapacak bi şeyim yok.KONAMI çıkışlı bi sorun o...
_sinan_ update i yükledim ama bi tane de ekstra dosya vermişsin düzeltme die export import işlemi nasıl oluyor onu anlayamadım
gkan Orjinal Mesajı Yazan: _sinan_ update i yükledim ama bi tane de ekstra dosya vermişsin düzeltme die export import işlemi nasıl oluyor onu anlayamadım O ilk günkü hatalı dosyayı düzeltmek için.Onu yüklemene gerek yok...
ibom637 abooooooooooooooooooooooooooooooowww ben bunu indirdim ps2 için miş ya buuu hehehahahahahhaheheehaheh yazıl oldu beaaa
umi21 arkadaşlar yamalar çok güzel ama şu yamaları online ortamına nasıl taşıcaz onu bilen kimse yok mu ya. pc de çok rahat oluyo hatta herkesde var ama ps2 de kimse yapamadı bunu.competetionda bi adamda gördüm sadece transferli halini takımın.ps2 için online yama yapımını bilen varsa (ki yoktur) açıklasın ne olur