Orjinal Mesajı Yazan: bahar12
beyler bu oyun ne için
yamamı degilmii?
İndir dvd ye yaz FULL oyun bu...
Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus
öyle diyosun sercan abi ama bu pes 2008 e yama yapmak öle bunun gibi olmaz bence.ondaki veriler daha fazla olacağından diyorum yani.düşün yani gkan buna 5 ayda yama yapıyorsa onda daha da zorlanabilir...
Herzamanki gibi yanılıyosun.Sana ben bi yol göstermiştim ama sen kolay yolu seçtidin.Ben sana HEX öğren öle oyuncu özelli,klerini değiştir dedim sen beninm seni oyaladığımı düşündün.Sonra gidip WELAB la ortaklaşa yaptığımız editörü indirdin.Eğer HEX i öğrenmeye çalışsaydın editöe çıkmasını beklemezdin ki pes2008 de editör olmayacak yani ne WELAB nede ben yapacam haa belki DKZ ama oda zor...SOnrada diyosunki PES2008 zor olur bende diyorumki daha oyun çıkmadan hemde oynadığınız yama kadar ayrıntılı değil.
Orjinal Mesajı Yazan: ahmet agkurt
selam aleyküm ben bu siteye yeni kayıt oldum ben bişiy indirdim ama yükleyemiyoru
oyun fenerbahce 2006-2007 formasını indirdim ama yüklüyemiyorum bi yardımcı olurmusunuz
Yükleme dökümanını da indirdisen sorun yok.Forma konusuna gelince FB formalarını nerden indirdin onu anlamadım...
Orjinal Mesajı Yazan: deli_dinarli03
YAA gkan ABİ BU OYUN PES6 MI OLUYOR TÜRKİYE LİGİ?.SENİN PES 2008 İÇİNDE AYNI ŞEYLERİ ORJİNAL GÜNCELLEMEYLE BEKLİCEM ;) :D TEKRAR ELEN SAĞLIK YALNIZ BAZI FUTBOLCULAR DEDİĞİM GİBİ GÜNCELLENMEMİŞ :)
Bu oyun PES 6 değil.Orijinal oyun ismi WE J-League...PES2008 çıksın bakacaz artık...