mrtkrkmz arkadaşlar ben öbür taraftan yazıom burası çok sıcak valla ölürken herhalde her tarafımı kırdım her yanım ağrıo töbe töbe millet intihar etcekmiş bu da bahane olmuş
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: mrtkrkmz arkadaşlar ben öbür taraftan yazıom burası çok sıcak valla ölürken herhalde her tarafımı kırdım her yanım ağrıo töbe töbe millet intihar etcekmiş bu da bahane olmuş Komiklik Üzerine Eğitim mi aldın bakiim sen ?
R2.ScHuMi_1 Orjinal Mesajı Yazan: ΒęŠŢτ™ 7·ЯỖИДŁĐỖ·® Orjinal Mesajı Yazan: mrtkrkmz arkadaşlar ben öbür taraftan yazıom burası çok sıcak valla ölürken herhalde her tarafımı kırdım her yanım ağrıo töbe töbe millet intihar etcekmiş bu da bahane olmuş Komiklik Üzerine Eğitim mi aldın bakiim sen ? :D:D:D:D:D:D sacmalık :)
MoonLord Yalnız ben intihar etcem ha ben bakıyom biyeri oynamıyo kızın... Ben de mi anormallik war bak intahar ederim
KalkVeSavas kim etmiş intihar ? intaar edenin arkadaşları,aa bu resme baktı ondan intihar mı etti demişler ?.
Elano Blumer Orjinal Mesajı Yazan: umarfarukum ben iki saattir bakıyom aşık oldum galiba:D şşt bakmayın an yengeniz o:D muhahaha zuaaaa