Passenger Bi forumda gördüm,Bu resme uzun süre bakanlar intihar ediyorlarmış..ne alaka anlamadım arkadaşlar bir de siz bakın bakalım bişey anLıcak mısınız..kızın göz kısmı oynuo sanırım bi ilüzasyon var.
playaanil evet sallama resamlarin teknigi resim yaparken gözleri öyle yapiyorlar ki nerden baksan seni takip ediyormus gibi
Beirrut atacam kendimi köprüden :eek: aaaa bizim burda atacak kadar yüksek köprü yokki :D en fazla kolum bacam kırılır atlasam :D
Curcuna Zaten İntihar Edesim Vardı Buna Baktım Dahada Depreşti. Elveda Gençlik:P Bu Kızın Ağzı Yüzü Oynuyo Ya Çok Şirin:)
ŞANLI_ Bi forumda gördüm,Bu resme uzun süre bakanlar intihar ediyorlarmış..ne alaka anlamadım arkadaşlar bir de siz bakın bakalım bişey anLıcak mısınız..kızın göz kısmı oynuo sanırım bi ilüzasyon var. olm öle bi demişin ki yani bu resme bakan intihar ediomuş bi de siz bakın sizde ölün gidin gibisinden sölemişsin sanki :D Neyse benim Sinirlerimi bozdu bu şey hiçbişi anlamadım çünkü ne alaka intihar yaa saçma bişi.
Passenger banada öle geldi işte.baya bi saçma :)bi ilüzasyon gibi bişe var okadarda intehar nerden çıkmış acaba :ş
03Gs1905 SCN olarak boğaz köprüsünü kapatalım bari.. :) Kaç para isterler ki.. :P Herkes 5Ytl çıkarsın bakem.. :)