fhr_duman siteizdeki fifa 07 online oyununa katılmak istiyorum ama gerekli aşamalrı bilmiyorum açıklayıcı bi msj atıp beni bilgilendirisenz sevinirim
whatapity001 kardeşlerim allah için bana yardım edin ben türkce yama dumuru oldm yamayı yükledim ve oyun calşmaz oldu bana fifa 2007 bazı dosyaları gerek oyun nerye yüklüyse girin mesela C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 07\data orada cmn ve gui dosyları war işte onlar bana lazım mümkünse onları burda link werebilrmisnizz cok cok minnatar kalırım elimden başka bşie gelmzz şimdideen sagolun
salihh slm. tek takım antremen yapamıyorum illa karşıma bi rakip çıkıyor tek takım olarak nasıl yapabilirim?
OrcunKaanUNLU Slm.. Fifa 07'de Save Patch'i çalıştırıyorum, kayıtlı oyunumu seçiyorum ve patch'liyorum fakat oyuna girdiğimde para miktarında artış olmuyor bunun nedenini bilen var mı? Teşekkürler Kolay Gelsinn..
salihh menecer modda transfer nasıl yapılıyor bn sadece gözlemcinin getirdigi oyuncuları alabiliyorum
DMD Arkadaşlar ben dün bir dvd fifa 07 aldım cd yi taktıktan sonra autorun geliyo ınstall diyorum sonra karşıma anlaşme geliyor onada evet diyorum ancak ona evet dedikten sonra karşıma diractx sorunu çıkıyor orda directx in yüksek olduğunu ve bana directx in eski bir versiyonunu indirmemi söylüyor bende directx in 9.0c versiyonu var ama yinede yüklemiyo bir de eski versiyon yüklemeye çalıştığımda yüklemiiyor yardımlarınızı bekliyorum
girax fifa 07 yi orjinal yeni kurdum hiçbir yama yüklemedim ama ben en son transferleri istiyorum acilllll
fatiher15 arkadaşlar bu soru biraz saçma olacak ama hani hareket yapılıyor ya onunla ilgili bir bilgi söylermisiniz
catakuman 3 sezon ustuste oynadiktan sonra , ecc de fenerbahce 2 takimla birden oynuyor . butun ozellikler ayni kaliyor. oyundan cikmak isteyincede kayit yapmiyor pc yi yada gorev yoneticisinden kapatmak zorunda kaliyorum. ben yamalar yapmistim acaba ondan midir diye dusunurken benim cd yi baska pc ye yukleyip oynadim yine ayni... yalniz yaptigimiz bisey var butun as oyunculari bu sezona kadar elden cikartip yas ortalamasini 20-21 e dusuruyorum. (amator seviye)ne olabilr bilgisi olan
racingboy BEN FIFA 2007 FORUMU MODERATÖRLERİNDEN ÖNEMLE BİRŞEY RİCA ETMEK İSTİYORUM LÜTFEN DİKKATE ALINSIN:eek: SİTEMİZE +1 PUAN VERME DURUMU OLABİLİRMİ:confused: BEĞENİLEN GOL VİDEOLARINA VB. VERİLBİLİR SİZCE NASIL OLUR?
motorola89 Orjinal Mesajı Yazan: DelPiero10 Arkadaşlar ben windows vista kullanıyorum. Fifa yı dvd den kurdum. Crack te yaptım yükledikten sonra ancak 'Please insert the FIFA 07 play disc the drive and select Retry.' hatası veriyor.Ne yapılabilir? vista dan kaynaklanan bi sorunmu yoksa bana cdsiz oynama crack inle çözülebilecek gibi geldi! Cevabınızı bekliyorum.Tşkler! fifayı kurduğun dosyayı aç ordaki exe dosyasını çalıştır ;)