sinan.ogan ya sevgulu arkadaşlarım sizden bir sorunun cevabını isticem cahilliğime verin fifa 2007 yükledim fakat oyunu çift tıkladığımda önce siyah bir ekran geliyor ardından hata raporu gönder/gönderme seçenkleri geliyor lütfen yardım şimdiden teşekkürler...
es1965 Orjinal Mesajı Yazan: sinan.ogan ya sevgulu arkadaşlarım sizden bir sorunun cevabını isticem cahilliğime verin fifa 2007 yükledim fakat oyunu çift tıkladığımda önce siyah bir ekran geliyor ardından hata raporu gönder/gönderme seçenkleri geliyor lütfen yardım şimdiden teşekkürler... arkadas sen fıfa ya crack yaptın mı?eger yaptı ısen yenı bır crak yap o crack calısmıyo en sana mail yolu ıle yollarım..
sinan.ogan Orjinal Mesajı Yazan: gs1965 Orjinal Mesajı Yazan: sinan.ogan ya sevgulu arkadaşlarım sizden bir sorunun cevabını isticem cahilliğime verin fifa 2007 yükledim fakat oyunu çift tıkladığımda önce siyah bir ekran geliyor ardından hata raporu gönder/gönderme seçenkleri geliyor lütfen yardım şimdiden teşekkürler... arkadas sen fıfa ya crack yaptın mı?eger yaptı ısen yenı bır crak yap o crack calısmıyo en sana mail yolu ıle yollarım.. Çok Teşekkür ediyorum kardeş saolasın
es1965 crack yaptın mı?bır yap bakalım eger olmazsa oyunu yda bır sorun olabılır oda olmazsa sen yanlıs bır sey yapmıs olabılırsın bır dene baklım ok bisey degıl.....
sinan.ogan yaptım yine olmadı zten aynı hatayı 2008 de de veriyor arkadşların cdlerindende yüklemeye çalıştım yine aynısı oldu.Sanırım benm ekran kartında problem var.
es1965 arkadasım zaten fıfa 08 cd sız calısmıyo9 ona no cd crak attım ben oyle cd sız calıstı.sen oyunu onternetten mı cektın?eger cektıysen o sıtede bır problem vardır zaten cogu sitede oyunlar hatalı oluyo sen fıfa cd al bence 3-4 ytl hem kotana yazık hem zamana ve garantısı de cd den cekım yaptın mı?yıne aynı hatamı var?
es1965 arkadas sen cd cekmeyı ıyı bılıyormusun?eger tam bılmıyosan bır bılenee bır baktır amacımsenı yermek degıl kotu anlama ama baska oyun oynuyosan bufıfada olur kafana takma bos ver.bye.
mercan16 merhaba arkadaşlar fifa07 de > oyun modları > fifa 07 challenges > dünya kulüpleri > late goal challenge 2 giriş sıralaması bu şekilde olan bu turnuva için ne yapılması gerekiyor?? bu dünya kulüpleri başlığında 9 başlık var gerçekleştirilmesi gereken ve ben 8 ini bitirdim ama bu late goal challenge 2 başlığını bir türlü yerine getiremiyorum yardımcı olurmusunuz... başlık sayfasında sağ altta şöyle bir açıklama var score with a player subbed in after 75+ minutes in proffessional difficulty. şimdiden teşekkürler bir de bence bu fifa 07 challenges altındaki bölümleri konu olarak alınıp açıklamaları yapılsa daha iyi olacak gibi...
behestiyasar Selamûn aleykum arkadaşlar aranızda iyi face yapan biri benim için bitane yapabilirmi acaba yapacak olan varsa cevap yazsın mailine veya konuya derekli resimleri göndereyim
Alan Wake Dostum Fifa 07 Setup da 00000001.TMP dosyası lazım bana warsa ekleyebilir misin kafayı yicem ne zamandır bulamadım fifa 07 setupında olucak " 00000001.TMP " Lütfen warsa ekler misin dostum
girax beyler ben fifa 07 ye türk bayrağı logosu yapıodum import edince data/gui/gui.big dosyam ve data/gui/boot/25_lang big dosyalarım bozuldu acil yardım edin kendi dosyalarınızdan atın fast plz bunu yapanı rape boğarım!!!!!!!!