ramazann arkadaşlar iki tane stadyum yaması ve 10-15 tane forma yaması yükledim oyuna girdim maçın kadrosunu kurucam oyuncuların adı felan yok yukarda 0/0 yazıyo lütfen el atın:(
RoBiNHo_I0 Orjinal Mesajı Yazan: ramazann arkadaşlar iki tane stadyum yaması ve 10-15 tane forma yaması yükledim oyuna girdim maçın kadrosunu kurucam oyuncuların adı felan yok yukarda 0/0 yazıyo lütfen el atın:( oyunu kurduğun yere gir dataya gir ve buna tıkla fatbhbuilder builde tıkla sonra oyuna gir düzelir
salihh 07'ye banka asya ligini eklemme mümkünmü eger oluyorsa yamayı ve nasıl uygulayacagımı anlatırmısınız
MK71 Orjinal Mesajı Yazan: kadikoyhell62 arkadaşlar şu 4 büyükler özel forma paketini nere yüklücez içinde bişe de yazmıyoki ona göre yüklüyelim bi cvp yazarsanız çok sevinirim iyi oyunlar.............. onu yükleye bilmen için kit raport veya ceration master 07 ye ihtiyacın var ;)
katill797 arkadaslar ben creation master 07 ile oyuncuyarattım chelsea takımına bu oyuncuyu koydum ama oyuna girince cheslea yı almaya çalısınca oyun hata veriyor bunun sebebi sizce ne olabilir _???
ghettoo Kardeş Ben Forma ekLicem Kit raptoru kullanıomm ama yapamıom bi yardım edebilirmisin kardeş ?
MK71 Orjinal Mesajı Yazan: ghettoo Kardeş Ben Forma ekLicem Kit raptoru kullanıomm ama yapamıom bi yardım edebilirmisin kardeş ? Kardeş bu sitede zaten var al sana adres buradan kolayca ögrene bilirsin. fifa 07 kit raport forma yükleme.
alcane Arkadaşlar bana da acil olarak datacmnfe içindeki dan ve swe dosyaları lazm takımda oyuncular görünmüo bu dosyalar yüzünden şamp. ligi yaması kurduumda böyle oldu upload ederseniz sevinirim teşekürler
pudink size bişey sorcam bu siteden fifa 07 stadyum yamalarını indiriyom ama oyunda oynayamıyom nasıl olcak
fatihkaratas arkadaşlar bana http://soccercenter.net/forum/konu/124258/kip-raptor-da-kaleci-eklenmiyor linkinden yardımcı olurmusunuz.Lütfen
ismail_32 merhaba arkadaşlar öncelikle herkese slm bana bi akradaştan rica etsem fifa 2007 nin orjinal temasını upload edebilir mi ? internette baqtım yok birde size sorayım dedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
ahmetinho93 http://soccercenter.net/dosyalar/dosya/1796/Formalar-Fenerbahce-SK-2008-2009-Forma-Seti rar pass lazım acil yardım
MK71 Arkadaşlar ben FİFA 07'de 3. formayı açıyorum oyuna ekliyorum ama oyunda ne maça girerken takım seçme yerinde nede fan shop ta gözüküyor nasıl yapabilirim yardım edin lütfen.
akin45 ArKADAşaLR yarDım EDiN OyuN DoUyOR beniM pCnİn öZeLlİkLeRi UyUyOr AMA Bİ tÜrL üYApAMAdADIM MesELA mENüdE dONuyor OyUnU AçInCA dONuyOR ne YApaCAM yaRDım ŞiMdiDen HERKEse tŞk
ankaragucu_06 yaw allah rızası için bir help yaw.... Fifa 07 alocale bun_p.vp6 dosyasını bir yollayın