gkan Orjinal Mesajı Yazan: ikser_4206 GÖKHAN KARDEŞ MERHABA YA ŞU İLK YAMA GİRİŞ DAHA AÇIK ANLATIRMISIN MESELA BEN ŞU PES6.ISO NASIL AÇACAĞIMI BULAMADIM PC.MDE LÜTFEN BU YENİ TSL KURMAYI ÇOK İSTİYORUM KOLAY GELSİN... Yani kusura bakmada ben kendi yaptığım patch i anlattım.iso size kalmış bişey.Zaten eğer sitede az bişey araştırsaydın bulursun.Herşeyi hazır beklemeyin.Lütfen...........
ersoyodabas GKAN ya ben senin yamanı uyguladım ek olarak bütün müzikleri de kendim değiştirdim ama edit menüsünün müziğini bir türlü değiştiremiyorum sen değiştirebildin mi ?
dbdostu valla saol gökhan abiiben hep bu yamayı arıyordum sonunda sende buldum insallah indiriom simdi calısırıda güzel olur ve güzel olucagınıda umuyorum :D
dbdostu ya gökan abi tamam sen bu dosyaları koym usun ama iso dosyası yoq nasıl yapcam nolur bna acil yardım edermisin :(
gkan Orjinal Mesajı Yazan: dbdostu ya gökan abi tamam sen bu dosyaları koym usun ama iso dosyası yoq nasıl yapcam nolur bna acil yardım edermisin :( Siteyi biraz dolaş bulursun..........
ersoyodabas Orjinal Mesajı Yazan: _gökhan_ Orjinal Mesajı Yazan: dbdostu ya gökan abi tamam sen bu dosyaları koym usun ama iso dosyası yoq nasıl yapcam nolur bna acil yardım edermisin :( Siteyi biraz dolaş bulursun.......... GKAN cevabın bana mı? Ben de bi soru sordum da sana
alexxson Orjinal Mesajı Yazan: ersoyodabas ben bilgisayar içinde kullanıyom bunu:D arkadas yeter çok saptirdiniz baydi yaa bune muabbet böle.
dbdostu YA GÖKHAN ABİ COKK BAYILTIM AMA YANİ BULAMADIMDA SEN TEKRAR HEPSİNİ YOLLASNA NOLUR YA KAFAYI YİCEM BULAMADIM DOSYALARI VE TÜRKCELL SÜPERLİGİ DE COK SİTİOM HADİ... :(
moralkaan Abi import işlemi bittikten sonra , yani alcohola geçmeden önce isoyu nasıl kayıt ediyoruz ? Ben orada kaldım. Dkz studioda import etme işlemi bittikten sonra programdan çıkmadan mı alcohola geçiyoruz yoksa kayıt falan yapıyormuyuz ? Şimdiden teşekkürler.
gkan Orjinal Mesajı Yazan: moralkaan Abi import işlemi bittikten sonra , yani alcohola geçmeden önce isoyu nasıl kayıt ediyoruz ? Ben orada kaldım. Dkz studioda import etme işlemi bittikten sonra programdan çıkmadan mı alcohola geçiyoruz yoksa kayıt falan yapıyormuyuz ? Şimdiden teşekkürler. İmport işlemi bittikten sonra bişey kaydetmen gerekmez.DKz yi kapa ve yaz DVd yi...
ersoyodabas gkan 1 aydır arastırıyorum ama sonuc nafile ya bu oyuncu isimlerinin arkaplanını hala düzeltemedin mi?
gkan Orjinal Mesajı Yazan: ersoyodabas gkan 1 aydır arastırıyorum ama sonuc nafile ya bu oyuncu isimlerinin arkaplanını hala düzeltemedin mi? Tam anlamadım hangi isimlerin arka planı...
ersoyodabas maç yaparken ekranın sağ ve sol altında futbolcuların isimleri yazıyorya işte o isimlerin arkaplanları ile isimler aynı renke oluyoya bazı skorbord seçimlerinde işte o problemi hallettinmi?(kusura bakma baska sitede de yazdım:d)
gkan Orjinal Mesajı Yazan: ersoyodabas maç yaparken ekranın sağ ve sol altında futbolcuların isimleri yazıyorya işte o isimlerin arkaplanları ile isimler aynı renke oluyoya bazı skorbord seçimlerinde işte o problemi hallettinmi?(kusura bakma baska sitede de yazdım:d) E_TEXT te 151 de onlar....
turko38 kardes pes6 iso nerede bulunuyor??ben bulamadim nerde oldugunu soylersen sevinirim simdiden tskler
Tottie ya ben ne yaptiysam taim formalarini gostermiyor oyunda ve logolarinida 4 tane dvd yaktim hepsi ayni.. option filyide yukledim.. sade oyuncularin ve takimlarin isimleri yaziyr.. yardim lutfen!!
jeycev 15.12.2006, 00:32 #11 SeRCaNSeNeR ikinci sayfada option file i almancaya cevirebilecegini yazmistin. en sonunda ps2 dvd yi okudu fakat bendeki versiyon almanca, option file i (memory karta atmama ragmen) oyunu yüklerken okumuyor almancasini yayinlayabilirmisin?Tesekkürler
gkan Orjinal Mesajı Yazan: Tottie ya ben ne yaptiysam taim formalarini gostermiyor oyunda ve logolarinida 4 tane dvd yaktim hepsi ayni.. option filyide yukledim.. sade oyuncularin ve takimlarin isimleri yaziyr.. yardim lutfen!! Eğer birazdaha beklersen yakında çok farklı bir oyun sunacam.