999999999999999999999999999999 ya kardeş sana birşey sorcam bu yamayı sen yaptıysan nasıl yapıyorsun ben senin yamanı indirdim ama bende kendi zevkime göre yamalar yapmak istiyorum nasıl yapacam. yazıma cewap werirsen sewinirim msnni ekledim şimdiden saol
umarfarukum çok saol arkadaşım bi download sitesinde senin tarafından koyulanını indirmiştim senin bu sitede olduğunu bilmiyodum
budaklar arkadaşlar ben yamayı indirdim ama daha kurmadım bi şey sormak istiyorum.bu yamanın içerisinde yeni toplar war mı?
cicoo slm arkadaşlar kimse yardımcı olmak istemiyor galiba ben bu dosyaları indirdim ama nasıl oyunun üzerine kurcağımı bilmiyorum artı bunlar RAR dosyası halinde iniyiyor ama RAR dosyasını çıkar dediğim zaman parola istiyor eğer oyuna kurmuş olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz teşk.ler
VoLkAn90 beyler bu yamayı indirdim ama bende hala hiçbiryer türkçe olmadı... bu arada benim pes6 ripli hali yani içinde ses dosyaları yok... bunu nasıl yapacağım arkadaşlar bir yardım edin
karhan3169 ya abıcım ben yukleyemıyorum bırı bana yardım etsın bu yamaları nası ındırcem ve uyguluycam..bu arada emegıne saglık emo;)
mehmetak63 şimdi diyecenki indirmeden nasıl güzel diyon. ben resimlere baktım. bide pes5 için yapıln çok güzeldi ordan biliyom
_M e E r t y z_ **Emir kardess Other League A B ve C nin ismini nasil degistiriyoruzzz lutfenn yardimm edeblrmisinn:confused: :( **
budaklar KARDEŞ GÜZEL OLMUŞ OYNUORUM AMA 2. VERSİONU SABIRSIZLIKLA BEKLİORUM LÜÜÜTFENN EN KISA ZAMANDA ÇIKAR ÇÜNKÜ Bİ RESİMLERDE Kİ TOPLAR OYUNDA ÇIKMIO BUNU DÜZELT REKLAM PANOLARINI DÜZELTİRSEN TAM BEKLEDİĞİM GİBİ OLACAK SAĞOL GÜZEL OLMUŞŞ .2.PAKETİ BEKLİORUZ
siyahi26 arkadaşlar selam.süperpatch'in üzerine türkçe yama yapınca bazı şeyler bozuluyo. bunun bir formülü var mı. bir de Türkçe spiker hakkında bilgi var mı. nerden bulabiliriz. yardımcı olursanız sevinirim..