tabata27 fulhamdan collins john die bi oyuncu kiraladım oynadığım twente takımının eski oyuncusu 22 yasında 15 maç 13 gol 12 asist nasssıııııı
sergio aguero gonzalo higuain'le toplamda 42 gol uefa kupası lig türkiye kupası şampiyonlar ligi gruplarda
sergio aguero gonzalo higuain'le toplamda 42 gol uefa kupası lig türkiye kupası şampiyonlar ligi gruplarda
sammm90 oscar trejo toplamda 51 gol 1 sene öncesinde de gökhan ünal 38 tabi bunlar avrupa kupa ve lig malarının tümü
CM KRALI bende messi ile bi sezonda 64 gol attım (şampiyonlar ligi ve ispanya kupğasıda dahil)ama barcelonada değil realde.messi agüero fatih serkan kurtuluş ve lindfieldi alan yaşar.yıl 2010 hepsi inanılmaz yetenkli oldu.linfieldde 32 gol attı.fatih serkan kurtuluşl zaten asist kralı
burak5690 oo güzel güzel hile yapiyonuz hile yapmadan oynarsaniz 30 golü gecemezsiniz hem lig hem avrupa
beykoz2008 selam bana cok acil... ucuz yerli, yabancı oyuncular lazım ilgilenen olursa sevinirim.... Bide 2008 yeni basladım... en buyuk sorunum taktik... yardımlarınızı veklıyorum arkadaslar...
dorukhan41 BEN ELCHE NİN ALBERTO ADLI OYUNCUSUNU TRANSFER ETTİM VE 17 MAÇTA 30 GOL ATTI ADAMÇOK İYİ OYNUYO AYNI ZAMANDA BİR ÇOK ASİST DE YAPIYO