xturk Beyler pes6 sonunda rapid'e de düştü. hem de raidshare.com'a. yani 1 saatlik bekleme yok ve aynı anda birden fazla download imkanıyla. Ancak fake olma ihtimali de var. çünkü rapidshare.de linkleri de verilmiş.bildiğiniz gibi şu anda bu siteye upload yapılamıyor.linkler bende var özelden isteyene yollayabilirim.
CyberDiamond sonunda çıktı ama şimdi indiremem heralde,çünkü daha indireceğim bi ton dosya var,hdd de 6gb boş yer kaldı . . . ben yanmayımda kimler yanmasın
_ChAzZy_ Beyler bn o rapidshare linklerini bir sitede gordum. o linkleri oraya yazan adam 17 eylül 2006 da saat 11:58 de vermiş... yani %10000000000000 fake ;) Hiç indirmeyi denemeyin!!!!
sure Arkadaşlar ben oyunu sendit'ten sipariş etmiştim bana da mail gelti oyun adresinize gönderildi diye :-) . Yani anlıycağınız oyun kesin çıktı . Sizin yapmanız gereken sadece doğru linkleri bulup indirmek , benimde evime gelmesini beklemek :-))
Ahmed Orjinal Mesajı Yazan: hosafci arkadaşlar http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=sections§ionid=2 (reklam değildir kesinlikle bilgilendirme amaçlıdır) arkadaşalr bu verdiğim linkte açıklanır.açıklanmadıysa %100 fakedir unutmayın;) Arkadaşım ben baktım 3.5 gb olan isoyu isobuster le açtım fake değil rahat olun
Ahmed Orjinal Mesajı Yazan: pes85 arkadaşalar benim ingilizcem pek yok ama isterseniz torrentspy deki yorumlara bi bakın ben pro evolution soccer 6 by GoN.iso yu indiriyom Bu senin indirdiğini bende indiriyorum konrol ettim fake değil,içiniz rahat olsun
Ahmed Orjinal Mesajı Yazan: xturk Beyler pes6 sonunda rapid'e de düştü. hem de raidshare.com'a. yani 1 saatlik bekleme yok ve aynı anda birden fazla download imkanıyla. Ancak fake olma ihtimali de var. çünkü rapidshare.de linkleri de verilmiş.bildiğiniz gibi şu anda bu siteye upload yapılamıyor.linkler bende var özelden isteyene yollayabilirim. bana yollarmısın rapid linkini bit comet hala bitiremedim ahmedsaidcihan35@hotmail.com
juzam ben şimdi ankaradaki yerlerime gidip bakıcam eğer çıkmışsa ankaradaki arkadaşlara haber vericem bakalım crack yoksa bile alıcam akşama kadar crack düşer piyasaya.
lexx beyler bugün millet kac gıbı oynar tahmınen cunku mıllet oynarsa aksam 8-9 a korsana kesın yetısır diye düsünüyorum yanlıs mı dusunuyorum ?
lexx hocam bende su an ısteyım cıkma ıhtımalım yoq galıba dısarı bulursan bızede habver ver ayrıca ıstanbul ş.evler bakırkoy sefakoy k.çekmece taraflarında oturanlar bulursanız paylaşalım arkadaşlar buyuk sevap var bu ıste :D
lexx http://img221.imageshack.us/my.php?image=pes6wsigcb2.jpg yaw şu resime bakın oyuncuların vucut hatları ne kadar değişmiş süper walla KONAMİ BENİ BU SEFER ÇOK ŞAŞIRTTI FOREVER PES 6 :D
muhammet12 arkadaşlar brdkng firmasına sordum kopyası yarın hazır olacak kesinlikle çıktı crack i de hazır!!!
pes85 Orjinal Mesajı Yazan: Ahmed Orjinal Mesajı Yazan: pes85 arkadaşalar benim ingilizcem pek yok ama isterseniz torrentspy deki yorumlara bi bakın ben pro evolution soccer 6 by GoN.iso yu indiriyom Bu senin indirdiğini bende indiriyorum konrol ettim fake değil,içiniz rahat olsun ben onu indirmiyom artık akşamdan sabaha kadar yüzde 10.3 te durmuş ve 400 mb hatalı veri var diyo başka bi torrent buldum onunla indiriyom