lexx iste bunu seviyorum geliyorr az kaldi geliyor beni mahcup etmedi bu arada asil konuyu acan robydall kardese tesekkur etmemiz lazim
Offline evet beyLer gaLiba oyun çıktı..Ben yarın İstanbuL bahçelievLerde araştırıcam...eğer bulabiLirsem fotolarla birlikte siteye eklerimm...
lexx hocam s.evlerde tam meydandaki caminin karsisinda bi cd ci var zemin katta oraya mutlaka baq kesin gelir yarin oraya ama buyuk ihtimalle aksam saatlerine yetistirirler;yetismezse cuma kesin zatem
LORD OF THE PES beyler hepimizin gözü aydın kotalı olduum için indiremiyorum ama eer düştüyse cd cilre gelir heralde ankara da bildiiniz bi yer war mı???
musty Orjinal Mesajı Yazan: Frodo herşey tamam ama oyunun şu an crack i mevcut değil arkadaşlar bilginize malum sitelerde çıkan oyunlar genelde cracklenmiş oyunlardır zaten
Frodo illaki değişecek hepsinde cracksiz olacak diye bişi yok ben başıma geleni yazdım sen de o yazan yerden bi indir dene bakalım crackli ise o sitede kur oyna bizlede görüşlerini paylaşırsan seviniriz.
musty Orjinal Mesajı Yazan: Frodo illaki değişecek hepsinde cracksiz olacak diye bişi yok ben başıma geleni yazdım sen de o yazan yerden bi indir dene bakalım crackli ise o sitede kur oyna bizlede görüşlerini paylaşırsan seviniriz. çok isterdim ama kotalıyım malesef..oyun 3.1 gb..benim kota 3gb ki o da dolu zaten :D
DIE cashtr.com die bi site torrent indirmiş oxyshare die 1gb alanı olan yere 4 part olarak atacak ben ordan film çekerim de 107k ile 1mbit bağlantım var süperdir oxyshare sitesi onları bekliorum buraya linkleri veririm sorarım izin verirlerse...