DuMAn_3 yamanın turunu bilmiyorum ama ppf ise surayı okuyasrak yapabilirsin http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=50380&pagenumber=1&perpage=10
metinin Yama ppf formatında mini update deyayınlandı DKZ formatında nasıl yapılacağına gelince daha önce Gökhan oldukça ayrıntılı anlattı. Bunun yanında evo-web forumları faydalı kaynaklar olacaktır. İngilizce Pach ve Mini update ile oyun toparlanmış. Bu arada ben oyunu WE10'a kıyasla oldukça yavaş. TV'den ötürü PAL oynuyorum ve bariz bir şekilde yavaş oynanıyor oyun.
R2.ZephyR Yanlış anlaşılmasın ama bu işe benim inanasım gelmiyor arkadaşlar.Adamakıllı Screenshot'ları koyarsanız herkes tatmin olacaktır zannımca.
DuMAn_3 bi sekilde ele gecirilmis sanırım oyun ve internete sunulmus zaten sadece fransızca dili var orjinalinde tum avrupa dilleri olacak ve daha cıkmadı
metinin Orjinal Mesajı Yazan: R2.ZephyR Yanlış anlaşılmasın ama bu işe benim inanasım gelmiyor arkadaşlar.Adamakıllı Screenshot'ları koyarsanız herkes tatmin olacaktır zannımca. İstersen Bugünün gazetesi ile birlikte çekilmiş resimleri yayınlayalım. Oyun çıkmadı ama internete düştü, elimde oynuyorum. Fernando İngilizce yamaları ve Mini Update'de oyuna import ettim. İstediğin bir SS varsa söyle çekip yayınlayayım.(Örn Milan-İnter, GS-FB maçı)Hatta Video yayınlayayım.
t_mexican Orjinal Mesajı Yazan: metinin Orjinal Mesajı Yazan: R2.ZephyR Yanlış anlaşılmasın ama bu işe benim inanasım gelmiyor arkadaşlar.Adamakıllı Screenshot'ları koyarsanız herkes tatmin olacaktır zannımca. İstersen Bugünün gazetesi ile birlikte çekilmiş resimleri yayınlayalım. Oyun çıkmadı ama internete düştü, elimde oynuyorum. Fernando İngilizce yamaları ve Mini Update'de oyuna import ettim. İstediğin bir SS varsa söyle çekip yayınlayayım.(Örn Milan-İnter, GS-FB maçı)Hatta Video yayınlayayım. sana özel mesaj attım yardımcı olursan çok sevinirim..
LENNOX Bende oynadim, tek kelime mukemmel paslar falan, sutlara alismaya calisiyom yavas yavas ama duzelme var oyunda cok hosuma gitti, oyunu bozmamislar fazla kurcalamamislar en guzeli valla hayirli ugurlu olsun...
marmara58 eskının yerını hıc bırsey tutmaz tabıkı yenı oyunlarda grafık guzel oluyor ona lafım yok ben yaklasık 10 senedır oynuyorum bu oyunu bılmem hatırlıyanlar varmıdır playstatıon da ılk cıkarttıgı oyun ISS PRO EVELETION soccer'dı sonra ıss 2 sonrada ıss 3 sonra pes felan gıdıyor.sunu demek ıstıyorum ISS PRO EVELETION un yerını benım ıcın hıc bırsey tutmaz:))ne zevklı olurdu karsılıklı mac yapmak.ama tabıkı bu son surumlerınde grafık olayları cok guzel ıss pro zamanında sutlar cok guzelde calımlar bodozlamaydı:Ddumduz adamı gecerdın.cok serı olman lazımdı taktık cok onemlıydı hey gıdı gunler:)kolay gele arkadaslar
LENNOX hee bu arada ISS dedin, pes6'yi tekrar eski ISS sistemine dondermisler en azindan bana oyle geldi, paslar falan ortalar valla cok benziyo...
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: KaYaSiN 86 arkadaşlar ya ben birşey merak ettim.oyun içinde yan hakemler gözüküyor mu? valla dikkat etmedim soz az sonra oynarken bakip yazacam ;)
LENNOX evet az once oynadim oyunu tekrar, orta hakem gozukuyo mac esnasinda ama yan hakemler gozukmuyo...